Mihamarabb fejlődni Angol nyelvből?
Tehát ha jól értem, a beszéddel van baj, nem vagy spontán, stb.
Ha mindenképp tanár nélkül akarsz eredményt elérni (mert lehet társalgási órára járni), akkor továbbra is a filmnézést javaslom, ahonnan a gördülékeny beszédet agyban elsajátítod, és bevallom, én magamban beszéltem angolul, mikor senki nem volt otthon. Kommentáltam, hogy mit csinálok, vagy elmondtam, mit csináltam tegnap, és igyekeztem a sztoriba belefűzni az újonnan tanult szerkezeteket, fordulatokat (amiket filmekben hallottam pl.) Nekem sem volt pénzem különtanárra sajnos, de így nagyon jól ment a dolog, ha nem idegenkedsz tőle, hasznos lehet. Jó az is, ha a filmeket megállítod bizonyos részeknél, és elismétled, amit mondtak. Ezt érdekesebb fordulatoknál érdemes.
Nekem ma már felsőfokúm van, és nagyon jól megy a beszéd, egy angliai ismerősöm 1 hét ismeretség után tudta meg, hogy nem anyanyelvem az angol, és nagyon meglepődött :) Pedig én is így kezdtem mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!