Online eszperantó nyelvtanfolyam? Vágjak bele, érdemes?
Esetleg jött be, de esetleg nem gondolod, hogy nem kaptam rá olyan konkrét választ, amilyet én kérek???
Én konkrétan olyat kérdezek, aki ezt elvégezte nem azt, hogy mások jónak gondolják-e!
Nem mindegy mert 16.500 Ft és biztosra szeretnék menni, hogy érdemes-e belevágni.
Hát én az internetessel tanutlam, és teljesen egyet értek azokkal amiket oda írtak mások.
Lehet hogy én is irni fogok oda, mert nekem nem kellett fél év se, és elsöre megvolt a vizsgám.
Azok meg akik inkább magántanárhoz mennek, szerintem csak lusták levágni magukat a gépp elé és tiszteséggel végig csinálni a feladatokat, mert azt gondolják hogy ha magántanárt keresnek akkor az majd jobban a fejükbe tölti helyettük a tudást - pedig tanulni magántanárral is ugyanugy otthon kell, akkor meg már sokkal könyebb ha csak leülsz és a gép meg kikédrezi a leckét! :-)
Nekem az. Könyebb mint otthon magolni a könyvvel, meg hogy majd csak a tanárnál derül ki ha rosszul értek valamit, amit már addigra bemagoltam. (az tiszta pech, elfecsérelt idö...)
Az meg milyen hülyeség már hogy csak egyszer kérdezhetek? Én hosszasan leveleztem némelyik házi feladatom miatt a tanárnővel, mert mindig nagyon kedvessen segitett ha megkérdeztem hogy akkor ez meg ez még hogy is van!
Ebböl is látszik hogy azok akik ahoz a fenti tanárhoz mentek, el semkezdték normálisan megcsinálni amit kell...
A tanárnak meg lehetne annyi esze hogy biztatja őket a további használatra, mert az neki is segitség, jobban tudnának haladni az anyaggal, sikerülne nekik is a vizsgájuk (vagy nem érdeke ez, mert akkor kevesebb órát vesznek nála?...)
Szia.
Én is fiatal vagyok, de még sose gondoltam arra, hogy kevésbé fogna az aygam mint egy idösebbnek, ez szerintem forditva szokott lenni, az idősebbek panaszkodnak inkább arra hogy már nem ugy fog az agyuk mint régen - úgy hogy csak bátran a tanulással, mert az az egy amit nem vehetnek el töled. :-)
Egyébként még nem multam el 20 éves, ha a koromm érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!