Magyar érettségin a érvelésnél baj h 2 és fél oldalt irtam? Mert olvastam valahol 3 - 8 oldalt kellett volna
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 18:43
1/5 anonim válasza:
A "kért terjedelem" kritérium nem teljesült, ezért valószínűleg levonnak 1-2 pontot. Nézz bele egy tavalyi megoldókulcsba, hogy hogy pontozták!
2/5 anonim válasza:
a feladat kiírásában ott van, hogy hány oldalt kell írni, én is úgy tudom hogy aminimum 3. így mivel az egyik feladatot nem teljesítetted biztos vonnak le pár pontot.
3/5 anonim válasza:
hát nekünk mondták, hogy legyen meg a minimum 3oldal különben csak kevés pont adható szal tanárfüggő, hogy mennyit fog levonni a tanár
4/5 anonim válasza:
Szövegalkotási feladatlap esetében a vizsgázó három eltérő típusú, műfajú és témájú szövegalkotási feladatból választ egyet. A diákok által választott feladat megoldásának elvárható terjedelme 500-1500 szó. A magyar nyelv és irodalom vizsgatárgy emelt szintű írásbeli vizsgája 240 perces.
nem kell félni..Én hármat írtam, a többiek 4-5t, mégis értelmesebb lett az enyém. szerintem. :D
5/5 anonim válasza:
A mi tanárunk azt mondta, hogy 3 oldal alatt el sem olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!