Pécsi egyetem, jog?
Ezt ki mondta neked, hogy a PTE ilyn rossz?
ELTE jogra járok, sok oktatóval is nagyon jó viszonyban állok, dicsérik a pécsi jogot.
Nagyszüleim pécsiek. A város egyáltalán nem ótvar, az pedig, hogy nem biztonságos, nonszensz. Nem kell hajnali kettőkor egyedül mászkálni.
Jelöld meg nyugodtan a PTE-t, színvonalas egyetem, a jogi kara is kiemelkedő.
Azokra meg ne hallgass, akik abszolút nincsenek képben, csak kiböfögnek magukból ilyen hülyeségeket. Agyf*aszt kapok az olyanoktól, akik szerint az egyetem csak az ELTE, SOTE és BME...
egy kis kedvcsinálónak:
és tényleg csak rosszindulatú pletyka, amit írsz:)
egy volt pécsi egyetemista
Köszönöm a válaszokat!
Akkor szerintetek még akár Nyíregyházáról is érdemes oda elmenni? Jobb,mint mondjuk Pest, akár megélhetés szempontjából is?
Az ELTE-s vagyok megint.:)
Megélhetés szempontjából mindenképpen megéri. Az ELTE-n mondjuk könnyebb kialakítani egy befolyásosabb kapcsolati tőkét, de mondom, Péccsel is nagyon jól járnál.
(Egy másik kérdésnél azt olvasta, hogy a koli nagyon jó. Pesten nehéz bekerülni, drágább is, de ha a nagyvárosi éet vonz, akkor ide gyere. :))
Szerintem akkor írd be úgy, hogy 1. állami ELTE, második pedig önköltséges Pécs.
Ha nagyon tanulsz, akkor el lehet érni a 460 pontot. Persze, nem könnyű, de én drukkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!