Orvosiról milyen szakra lehet átmenni, aminek valami nívója is van? Valami mérnökire gondoltam.
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 08:56
1/16 anonim válasza:
nívó: szint, minőség
Szóval szerinted az orvosi képzés gagyi. Nagyon korán kezdjük a trollkodást.
2/16 anonim válasza:
Szerintem úgy értette, hogy nem valami gagyira szeretne átmenni, de az orvosit ott akarja hagyni.
Átmenni mérnökire nem tudsz. Otthagyni a sulit és következő félévben mérnökire felvételizni igen. Eü és Mérnöki között átjárás nincs.
3/16 anonim válasza:
Ha nem éreztél elhivatottságot, jobb ha még most gondoltad meg magad, mielőtt a kezed alá kerültünk volna ...
4/16 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy értettem, hogy valami nívós szakot szeretnék elvégezni, nem az orvosit, ahol boldog-boldogtalan diplomát kap.
2015. nov. 1. 09:51
5/16 anonim válasza:
Egy mérnök nem tudta volna megcsinálni a műtétemet. Én sem tudnék megcsinálni egy műtétet a két diplomámmal. Ellenben az orvosom nagyszerűen megcsinálta és nagyon felnézek Rá. Viszont jobb ha Te ezzel a hozzáállással nem leszel orvos, nem is tudom minek jelentkeztél először is oda.
6/16 anonim válasza:
Jaah, azt hittem, normális vagy, azért védtelek meg. Nem, te tényleg egy sggfej vagy.
7/16 anonim válasza:
Nem csak savanyú a szőlő? Talán elkezdted és kibuktál, esetleg fel sem vettek? Miért nyilatkozol ennyire lenézően? Nagyon sok szorgalmas, lelkiismeretes orvost, vagy jelöltet sértesz meg ezzel. A mérnöki pályát díjazod, már próbáltad? Köztudott, hogy mind orvosnak, mind mérnöknek rengeteget kell tanulni, hogy diplomát kapjon és bizony a szerencse is jól jön néha. Ja meg még végül, hogy az elhivatottságot számításba sem veszed, csak azt nézed melyiknek van nagyobb nívója? :(
8/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vettek fel BME-re, csak az orvosira....
2015. nov. 1. 10:55
9/16 anonim válasza:
A két legnívósabb egyetem, ill. három szerintem: az orvosi kar, a villamosmérnöki és a programozói.
10/16 anonim válasza:
BME-re és orvosira is jelentkeztél? Miért? Az a fontos, hogy jól hangozzon és nem az, amit csinálsz? Sekélyesség a köbön! Én állatira örülök, hogy nem akarsz orvos lenni! Hatalmas megkönnyebbülés, hogy soha nem akadunk össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!