Úgy néz ki Szegedre megyek egyetemre (bionika) és valószínű, hogy koleszes leszek. Valaki tud információkkal szolgálni? (bővebben lent)
Hát amit mondott az első a nagyon bulis az a Károlyi. Hmmm.. tényleg sokan laknak ott, mitn egy kis város, van saját boltja is. Most tavaly kezdték el felújítani a szobákat, ez kb annyit takar hogy festés, linóleum csere, meg 1-2 ilyen kis dolog. Azért mondjuk sokan mondják, hogy nem lehet tanulni ami egy nagy hülyeség. Csak az nem tanul aki nem akar. Ha valamiért hangos a szoba környéke, akkor kimehetsz a közösségi helységbe ami minden szinten van. Vagy a tanulóba lehet átmenni. Ez kb úgy néz ki mint egy osztályterem (és akkora is) és van belőle vagy 5-6. Na ott aztán senki se zavar. A koli könyvtár se olyan rossz, sok könyvet megtalálsz.
De szerintem ami a legjobb az az elhelyezkedése. Valaki megnézi egy térképen, azt látja hogy milyen messze van. EZ persze nem igaz.
A közlekedés szerintem az egyik legjobb. 5-7 percenként jön egy villamos amivel kb 8-11 perc alatt bent is vagy a központban. Ha a 44-es villamossal megyek (óra 44kor ér oda a koli elé, mert ott van kb 5 méterre tőle a megálló) úgy is bőven beérek az órámra.
HA le akarsz menni futni, ott a sportpálya kb 20 méterre. (1 zebrán kell átmenned, pontosan a kolival szemben van)
A nagy tesco gyalog kb 12 perc. A pláza kb 8 perc. És vannak diszkont üzletek kb 5 percre. (és ebből 2 perc a parkolóba való séta)
A koliban van parkoló ha valaki kocsival jön, meg zárható biciklitároló.
B épület
nem a legnagyobbak a szobák. 3-an laktok benne. (10 emelet magas 2 lift.) És kicsit zajos este. A nyílászárók viszont nagyon jók és a fűtés se rossz. Sokszor az ember télen meg akar sülni. Szintenként közös konyha, női és férfi tusoló, mosdó.
FÖldszinten mosókonyha.
A épület
4 fős szobák, viszont egy kisebb táncversenyt is le lehet játszani a szobákban, mert eléggé nagyok, Kb 2 sé félszer nagyobb a B épületi szobáknál.
EZ egy 4 emeletes épület. Itt 1 szinten laknak csak hallgatók. A többin a tanuló, turistaszáló, normális szobák amit emberek vesznek ki 1-1 estére. Alagsorban egy felújításra szoruló konditerem.
Mind a kettőnél van 0-24 órás portaszolgálat.
A Károlyi a legjobb:) AZ egyik válaszoló előttem nagyon jól leírt mindent.
Fel lesz újítva az egész szeptemberre (eddig csak az 5től 10ig volt), jó a hangulat, mivel sokan vannak tuti találsz olyan embert aki ugyan azon a szakon van mint te, és segít, szóval én tényleg ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!