Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Jedlik Ányos Gimnázium...

A Jedlik Ányos Gimnázium Csepelen milyen?

Figyelt kérdés
Jó iskola? Könnyű bejutni? Van szóbeli? Amúgy 8. Osztályból mennék oda. És a szóbelin mit kérdeznek? Infirmatikát tanulnék.És pontosan, hogy működik ez a felvételi dolog? Légyszi magyarázzátok el mert nem nagyon értem sajnos. Se a pontokat se semmit.
2014. nov. 24. 20:53
 1/6 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, nem tudom, gimnáziumban hogyan működik a pontszámítás, pontosan mi alapján döntik el, kit vesznek fel és kit nem. Bejutásról: az én osztályomban a legtöbb ember jó tanulónak számított általános iskolában, illetve a központi szinte mindenkinek nagyon jó lett. Szóbeli felvételi van, én angol tagozatos voltam, angolra és informatikára jelentkeztem. Angolnál egy beszélgetés volt, infónál leültettek egy gép elé és el kellett készíteni egy dokumentumot a megadott szempontok szerint. Nem volt nehéz egyik sem. Arra a kérdésedre, hogy mennyire jó az iskola, inkább privátban válaszolnék. Írj nyugodtan privát üzenetet, ha több információra van szükséged!
2014. dec. 11. 22:29
 2/6 anonim válasza:

szia :) nekem is írhatsz privátban, én is odajárok!

egyébként szerintem bent maradni nehezebb, mint bejutni.

2015. jan. 16. 03:16
 3/6 anonim válasza:

Hello!

Engem érdekelne a suli. Kérlek mesélj róla!

2015. febr. 3. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
A Jedlik egy külön dimenzió. Aki oda belép az valahogy átértékeli azt, hogy mi az a gimnázium :) (Én már csak tudom, mert végzős vagyok) Pl amikor az egész országba nincs szombaton suli (valami ünnep kapcsán) a jedlikbe tuti lesz. Az ablakok a "legjobb" minőségűek.
2016. febr. 5. 22:30
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Mióta az eszemet tudom Csepelen lakok és én szerintem a Jedlik az egy nagy kalap szar és még szolidan fejeztem ki magamat. Úgy fel van fújva az egész hogy.:"a Jedliknek olyan európai szintű laborja van hogy mindenki nyalja miatta a küszöböt" ez mind szép és jó de PL.: a Semmelweis Ignác humán sulinak 3 olyan laborja van. Szerintem nem éri meg odamenni ha olyan taneredményeid vannak inkább válaszd az erzsébeti Kossuth-ot vagy valami más jelesebb iskolát ami nem ezen a Csepeli suttyókörnyéken van!

2016. febr. 16. 18:57
 6/6 anonim válasza:
undorító szar hely, szar közeg szar minden itt.. :D megbántam h idejöttem, hála istennek végzős vagyok már és mindjárt vége. ha teheted inkább NE jelentkezz ide.
2016. szept. 26. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!