A BME-sek Corvinussal szembeni arroganciája a tömegpszichózis egyik megnyilvánulási formája? Hogyan sikerült és egyáltalán mi célból ilyen szinten manipulálni ennyi, elvileg értelmes embert egy intézményen belül?
Azt tudod, hogy a BME-n miért nincs őszi szünet?
Mert félnek, hogy a hallgatók közben elvégeznék a Corvinust.
"humorérzék nulla."
- Te viszont ennyiből jobban megismertél, mint a legközelebbi hozzátartozóim. Gratulálok hozzá!
Szeretem a viccet, de számomra (aki egyik egyetemre sem járt) megdöbbentő, mennyire gyakori valakinél ez a nézet már félévnyi BME-s tapasztalattal háta mögött. Ráadásul úgy, hogy a Corvinus egy igenis elismert intézmény. Elsőre talán vicces, de sokadszorra inkább egy aggasztó jelenség.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
itt már volt róla szó
amúgy a BME-n a mikro-, makroökonómiával, üzleti joggal szívnak az egyik legtöbbet, sokan ki is hullanak miatta, pedig ezek közgázon csak alapozó tárgyak, szóval kedves dzsézönsztetem (már ha egyáltalán jársz a BME-re, de szerintem csak bemásolod ezeket a szakállas poénokat)nemhogy az őszi szünet alatt, de amúgyse biztos, hogy el tudná páratok végezni a corvinust
Csoportok közötti rivalizációról hallottál már? Mint azt feljebb is írták, a BME és a Corvinus a Duna két partján áll egymással szemben. Az egykori Marx Károly 56 idején kommunista, míg a BME forradalmi oldal felé hajlott. Budapest két legjobb egyeteme mérnöki, illetve közgazdász területen.
Ez ugyanaz, mint annó általánosban az ások utálják a béseket és fordítva. Vagy a soproni széchenyi gimisek a berzsenyiseket.
Én se nem a Corvinusra, se nem a BME-re jártam, de elképesztő, hogy mennyire érzékenyen érint ez téged...
Tudod, ha ennyire bánt, talán te magad érzed kevesebbnek magad attól, ahova jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!