Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME-n a "Matematika alapjai...

BME-n a "Matematika alapjai 1" tantárgy mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
2-es lett a matek érettségim, szóval gondolom rákéne kicsit gyúrni a nyár végéig. Miket kéne átnéznem, megtanulnom?

2014. júl. 26. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
BME-re jelentkeztel es kettes erettsegit tudtal osszehozni? Nagyon szedd ossze magad, mert ennek igy nem josolok nagy jovot. Egyebkent leirhattad volna, hogy melyik szakrol van szo, de szerintem az elso feleves matek mindegyiken nagyon hasonlo.
2014. júl. 26. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
gazdálkodás menedzsment
2014. júl. 26. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt tájékoztatást és gyakorlási lehetőséget is találsz:

[link]

2014. júl. 26. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:

a matek alapjai semmi, majd lesz jó kis deriválás, integrálás, valószínűségszámítás, analízis, statiszika 1-2, operációkutatás, vállalati pénzügyek....

hogy vettek fel egyáltalán 40% alatti érettségivel? még a fizetős ponthatár is 320 pont lett...

Jól meggondoltad te ezt? kínszenvedés lesz, ha nem szereted a matekot..

2014. júl. 26. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a viken még így is sz...k a matekkal, pedig 87%-os lett az érettségim (harmadik helyen meg az elte matekot jelöltem meg anno) :)

Szóval lehet hogy neked inkább szopóroller lesz az egyetem.

2014. júl. 26. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!