Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az emelt magyar szóbelin a...

Az emelt magyar szóbelin a felelet jegyét mikor szokták megmondani?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Hivatalosan csak a középszintű szóbeli reggelén. Ha az iskolába már hamarabb megérkezik, akkor esetleg elárulhatják neked.
2014. máj. 26. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:

nem abban az iskolában fogok érettségizni, ahol tanulok.

A szóbeli jegye ennyire titkos, nem lehet bizonyos lefelelt tanuló után szünetet tartani és elmondani, kinek hányasra értékelték a feleletét?

2014. máj. 26. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Sokszor igyse férnek bele az idöbe, és ezek után tartsanak szünetet "bizonyos tanulók" után? Mert kb mindenki akarná tudni.

Középszintü szóbeli napján meg fogod tudni vmilyen formában.

2014. máj. 27. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazándiból ennek nincs racionális magyarázata, a kormányrendelet nem is beszél erről, nem tiltja, de nem is teszi lehetővé. Ha engem kérdezel, simán meg lehetne mondani mondjuk a nap végén, ez utólag már úgysem változik.
2014. máj. 27. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, ez nincs így. A kormányhivatalban még fel is hívják az elnökök figyelmét, hogy a szóbeli eredményt csak a hivatalos megnyitáson tudhatják meg a vizsgázók, és ha hamarabb kiderül, akkor az fegyelmi vétség az igazgató részéről. Most nincs időm bogarászni a kormányrendeletet, hogy ez hogyan vezethető le belőle, de olyan ember mondta, aki az érettségi elnököket felkészíti és megbízza.
2014. máj. 27. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én bogarásztam, mielőtt ezt ideírtam, nincs benne.
2014. máj. 27. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Jobban elmélyedve olyat találtam, hogy a vizsgabizottságnak és a tantárgyi bizottságnak titoktartási kötelezettségük van a döntéseiket illetően. De mondjuk, vicces, ha titoknak minősül egy vizsgázó pontszáma még saját maga előtt is.
2014. máj. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!