Az emelt magyar szóbelin a felelet jegyét mikor szokták megmondani?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 21:52
1/7 anonim válasza:
Hivatalosan csak a középszintű szóbeli reggelén. Ha az iskolába már hamarabb megérkezik, akkor esetleg elárulhatják neked.
2/7 A kérdező kommentje:
nem abban az iskolában fogok érettségizni, ahol tanulok.
A szóbeli jegye ennyire titkos, nem lehet bizonyos lefelelt tanuló után szünetet tartani és elmondani, kinek hányasra értékelték a feleletét?
2014. máj. 26. 23:04
3/7 anonim válasza:
Sokszor igyse férnek bele az idöbe, és ezek után tartsanak szünetet "bizonyos tanulók" után? Mert kb mindenki akarná tudni.
Középszintü szóbeli napján meg fogod tudni vmilyen formában.
4/7 anonim válasza:
Igazándiból ennek nincs racionális magyarázata, a kormányrendelet nem is beszél erről, nem tiltja, de nem is teszi lehetővé. Ha engem kérdezel, simán meg lehetne mondani mondjuk a nap végén, ez utólag már úgysem változik.
5/7 anonim válasza:
Hát, ez nincs így. A kormányhivatalban még fel is hívják az elnökök figyelmét, hogy a szóbeli eredményt csak a hivatalos megnyitáson tudhatják meg a vizsgázók, és ha hamarabb kiderül, akkor az fegyelmi vétség az igazgató részéről. Most nincs időm bogarászni a kormányrendeletet, hogy ez hogyan vezethető le belőle, de olyan ember mondta, aki az érettségi elnököket felkészíti és megbízza.
6/7 anonim válasza:
Én bogarásztam, mielőtt ezt ideírtam, nincs benne.
7/7 anonim válasza:
Jobban elmélyedve olyat találtam, hogy a vizsgabizottságnak és a tantárgyi bizottságnak titoktartási kötelezettségük van a döntéseiket illetően. De mondjuk, vicces, ha titoknak minősül egy vizsgázó pontszáma még saját maga előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!