Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Pataky István Főváros...

Milyen a Pataky István Fővárosi Gyakorló Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola?

Figyelt kérdés
Az informatika szak érdekel. Milyen iskola?
2009. okt. 4. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

Én oda járok még mindig (sajnos).

Iszonyat nagy melléfogás volt!! Amit a nyílt napon elmondanak az kb. semmi sem igaz. Jól hangzik de szar. Esküszöm azt várom, hogy vége legyen, annyi baromságot kitalálnak, de mindennel kapcsolatban, amit más középsuliban fainul megoldanak, szóval ha arra vagy kíváncsi milyen: szar. Ahová általános iskolai osztálytársam ment, az a Katona József informatikai szakközép, az állítólag jó suli, nézd meg! De a Patakyt azt ha jót akarsz magadnak verd ki a fejedből! Ha van további kérdésed róla egyébként akkor emailben válaszolok.

2009. nov. 24. 18:23
 2/11 anonim válasza:
52%
Meg az is fontos szempont hogy a környék az nagyon sz@r. Sok arrafelé a kötekedő cigány.
2009. dec. 14. 23:00
 3/11 anonim válasza:
61%
5 év után csak is lebeszélni tudlak róla, átb@sz@s az egész suli.
2010. márc. 9. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

min azzal a baj?

(A KÖRNYÉKEN KÍVÜL)

Én ilyenekről nem tudok annyit tudok hogy állítólag jófejek a tanárok és az igazgató is.

2012. márc. 17. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
tényleg kicsit nagy melléfogás volt nekemis
2012. nov. 13. 20:20
 6/11 anonim válasza:
én nem tudom miről beszéltek..normális tanárok vannak...aki meg azt mondja h melléfogás volt az járt volna inkább a ganzba v a puskásba..az a melléfogás(puskás=gyogyosokat osszevontak a tehetseggondozosokkal)
2013. jan. 15. 17:00
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Hát nem tudom nézd a Puskásba legalább van csaj.

Pataky-ba ilyen fültágítós pierciges emberek vannak.

2013. jan. 15. 17:30
 8/11 anonim válasza:
jo az igaz..pl a mi osztályunkba sincs csaj...de azért a csajok közül nem mind néz ki ugy mint egy büdös nagy kocka..
2013. jan. 15. 19:06
 9/11 anonim válasza:
46%
4 hónapja járok a patakyba, elvárásaimnak tökéletesen megfelel, a legöbb tanár NEM UNALMAS
2016. nov. 22. 21:57
 10/11 anonim válasza:
63%
*folytatás*, az igazgató is jó fej. Az osztályból a barmok év végére kibuknak, és van nálunk egy lány is (egy informatikai iskolában nem csoda hogy nincs sok lány :P), az osztály nagyrésze normális. Az iskola a tanítás, és az étel szempontjából kifogástalan, a puskáshoz képest nem zsúfolt, sőt tágas, és nem romos :D! A tanárok nem túl kemények de jól tanítanak, a legjobb választás infós iskolák közül!
2016. nov. 22. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!