Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki jár/járt a Kis Képzőbe?...

Valaki jár/járt a Kis Képzőbe? Milyen nehéz bekerülni? Hány pontotok lett a felvételin?

Figyelt kérdés
kis képző, középiskola, felvételi

2012. okt. 1. 18:20
 1/4 anonim válasza:

Jártam, s életem legnagyobb hibája volt odamennem. Az első két évem ott töltöttem, utána azonnal átmentem egy műsik iskolába.

Igazi lelki terror volt nekem, mentális és testi egészségem is belerogyott, borzalmasan boldogtalan voltam ott, a tanárok lenéztek, megvetettek, folyton becsméreltek, általánosban az osztály legjobb tanulója voltam, ott kétszer is megbuktam, az átlagom pedig 2-es körüli volt. Életem legszebb napja volt kiiratkoznom onnan.

Én azt mondom Kedves Kérdező, NE MENJ oda, mert túlságosan féltelek tőle. :( Borzalmasan nehéz iskola, csupa rosszindulatú és sznob tanárral, félő, hogy te magad is bele fogsz rogyni az egészbe.

2012. okt. 24. 08:15
 2/4 anonim ***** válasza:

én idén érettségizek ott, és életem legjobb döntése volt, hogy idejöttem.

a tanárok a lehető legjobb fejek, jó értelemben a barátaid is, támogatnak, segítenek. a diákok között vannak idióták, de azok mindenhol, de nincs osztályklikkesedés, a baráti társaságok keresztülívelnek az évfolyamokon.

A szakmai munka nehéz, de hihetetlen élmény.

A Kisképző adott olyan önbizalmat, hogy pl. elhittem magamról, hogy tudok angolul, szeptemberben felsőfokúztam. 4,6 az átlagom, sokkal kevesebb tanulással, mint egy gimiben (oda is jártam) mert a tanárok érthetően magyaráznak, fiatalok és megértőek. Csak ajánlani tudom.

2012. nov. 24. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is kisképzős vagyok, és próbáld meg!!! Én is utálok tanárokat, de ha mindig mindenki kedves lenne hozzád, miután kikerülsz a nagybetűs életbe, nagyon pofára esnél...
2013. jan. 30. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a legjobb döntésem volt, hogy oda mentem:) Attól függ, hogy milyen nehéz bekerülni, hogy hányan, és mennyire tehetségesek jelentkeznek. Nekem 77 pontom lett a központin, de vannak osztálytársaim, akiknek 50, vagy kicsivel kevesebb pontjuk lett. A tanárok nagyon jók, vannak keményebbek, vannak kedvesebbek.
2013. febr. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!