Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az MDI tényleg szar suli?

Az MDI tényleg szar suli?

Figyelt kérdés
wtf.. oda akarok járni de mindenki csak azt nyomatja h szar szar szar suli :o indok? és valami jó ok h oda járjak? 4,4 átlag

2012. jún. 10. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

-Van 2 leszbikus tanárnő

-A tesi tanár ráhajt a lányokra

-Lesz kb 80 tantárgyad, ebből 10 féle töri

-A gyengébbnél is gyengébb színvonalú az oktatás(ez a legfontosabb)

-Tele van r*ibancokkal az egész, unintelligens az összes

2012. jún. 11. 09:42
 2/3 anonim válasza:

látom tavalyi de most látom csak.. csak hogy ha nem oda jeliztél.. tele van ri*okkal? HOL NEM? az már elég gáz ha másokkal foglalkozik az ember..

amúgy nem az oktatás szar" hanem a tanulók szarnak a tanárra.. mellesleg van könyvtár. érdekes nálunk majdnem mindenki 5ös = ) 22/L

És az hogy ki melyik nemet szereti nem is tartozik másra.

2013. szept. 5. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:

én meg akkor 2 évre rá írok, ha már a a suli a téma, neme-h idejössz (gondolom már nem jössz)

én leszbikus tanárokról nem tudok/nem tudtam,(ha lett volna, tudná a suli)

az olyan diákok ugyse sokáig lesznek ott, és szakmunkásképzőben, tehát lehet ott tanulni, a szakközepekben tanítanak, vagy ha aztmondjátok h nem, az tényleg a diákok miatt...

2015. jan. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!