Miskolci egyetem, turizmus-vendéglátás szak. Mit gondoltok róla?
Mit tudnátok mondani nekem erről a szakról?
Melyik óra hogy zajlik, mik a kimondottan ehhez a szakhoz kapcsolódó programok, milyen óramennyiségű a nyelvtanulás? Stb...
gazdálkodás menedzsmentes vagyok, szintén miskolci egyetem. az első év tárgyi követelménye teljesen megegyezik a turizmussal. első év nem nehéz, sok a számolásos tárgy (mikro-makroökonómia, gazdmatek I-II stb)
Sok az előadás, első félévben kb 3 gyakorlati órád lesz, kb 20-30 fővel, ezek elég interaktív jellegűek.
II. évben szakirányt választasz, tanulod a turizmusos tárgyakat, onnan már nem tudom h mi jellemzi a szakodat :)
Nyelvtanulás...hát öö, vehetsz fel angolul tantárgyakat pl gazdmatekot, mikrot, meg vannak meghírdetve angol nyelvű kurzusok, ezekkel is fejlesztheted a nyelvtudásodat, és ezek eléggé rávezetnek a szaknyelvre.
A nyelvet meg konkrétan te határozod meg, hogy mit szeretnél tanulni, asszem 3. félév után tanulod a szaknyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!