Milyen a Szent György iskola a Lenhossék utcában?
Úgy értem, milyen ott a légkör, a társaság, a szakok, amiket ti tanultatok / tanultok?
Én Gazdagréten voltam 'szentgyörgyös', ott nagyon jól éreztem magam. Jó fejek jártak oda és a tanárok se voltak rosszak. A legjobb a Szent György Nap volt, kint az udvaron főztünk, versenyeket rendeztünk. A "cserepes" iskola és annak környéke feledhetetlen számomra!
Mivel a tető leégett, el kellett költöztetni és érdeklődnék, hogy mi a helyzet ott. Továbbra is megtartják a Szent György Napot? Sok tanuló jár oda? Milyen a légkör és a környék? Akadnak-e olyanok (főleg a tanárok), akik szerint a gazdagréti jobb volt, mint ott? Erre is azért vagyok kíváncsi, mert a régi iskolatársaim mondogatták, hogy milyen jó, hogy mi Gazdagréten fejeztünk be az iskolát. Viszont, az új tanulóknak, ill. a második évfolyamot kezdőknek nem volt szerencséjük. Egyikük a volt osztálytársamnak a barátja volt, aki azt mondta, hogy nagyon sz*r érzés, hogy el kellett költözniük. Sőt, azt is mondta, hogy az új tanulók sem örültek ennek, többségük szívesebben tanult volna a "cserepesben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!