Miskolci Egyetemen mérnök info szak képzés mennyire leterhelő? -- >
Matekból 4es voltam, info 5, a szakangol is megy, éredekl a terület is.
Szerintetek mennyire jó egyetem a miskolci? Ha jól tudom, a programozás is beletartozik a szak képzésébe.
Tavaly felvettek, de halasztottam, most nem tudom elkezdjem-e ősszel. Esetleg valakinek személyes tapasztalat?
Én sem akarom megcsinálni ezt, (mert a többséggel ellentétben én nem iszom alkoholt). Szóval akkor ennyire számít, hogy ki vesz részt benne? Csak a diákoknál, vagy az oktatók is ilyenek?
visszatérve az elejére, tudsz írni a fő kérdéssel kapcsolatban?
Látod, erről beszélek. Máris jön itt gondolom egy olyasvalaki, aki überfirmának képzeli magát. Ez az egész csak arról szól, hogy ki mennyire részegedik le minden nap, és hogy ez milyen jó meg szép, közben meg...na mindegy.
Amúgy első voltam.
"Viszont, erősen ajánlom Neked, hogy illeszkedj be minden tekintetben, gondolok itt balekoktatás, stb. Ha nem keresztelkedsz meg, akkor pl nem hordhatod az egyenruhát, nem avathatsz gyűrűt..."
Én ezekkel pontosan tisztában vagyok. És ennek tudatában sem akarok a lerészegedős bulikban benne lenni. Nem ivászat céljából jelentkeztem egyetemre, hanem tanulni.
Én viszont alapból nehezen tudok beilleszkedni, mert nehezen nyílok meg, és mert nem vagyok hajlandó jópofizni egy nem szimpatikus alaknak. És nem gondolom, hogy a közös ivászat segítene ezen, mert akiről eldönti egy baráti társaság, hogy nem veszik be őt a körükbe, az az elhatározásuk a bulira is érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!