Mikor válaszolnak a kérelmemre?
Figyelt kérdés
Még március 25-én adtam fel postán az Oktatási Hivatalnak, de ezidáig nem érkezett válasz. Írjak nekik, vagy még várjak vele?2011. ápr. 21. 12:31
2/20 A kérdező kommentje:
Hogy egy költségtérítéses szak mellé vegyék fel a fizetős párját. Először a felvi-nek írtam, ott azt írták, hogy ez lehetséges csak egy kérelmet kell írni az Oktatási Hivatalnak, ez megtörtént, viszont választ még nem kaptam kérelmemre.
2011. ápr. 21. 13:29
3/20 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem, mert sok funkció átkerült a kormányhivatalokhoz. Ez egy hivatal, ahol az ügyintézési határidő 30 nap. Azt kivárnám a helyedben, már nem olyan sok. De ha rossz helyre került a leveled, akkor hivatalból továbbküldik egy másik osztályra, ahol megint 30 nap... Ha türelmetlen vagy, telefonon is megpróbálhatod megkeresni az illetékest, elég barátságos emberek dolgoznak ott, bár mostanában szörnyen leterheltek így érettségi előtt.
4/20 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a választ. A 30 napot már kivárom, nem tudom miért de nekem úgy rémlett, h ez az idő 2 hét, aztán majd ha nem jön válasz akkor felkeresem őket, ha csak fele annyira segítőkészek, mint Te akkor nem lehet baj.
2011. ápr. 21. 14:12
6/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai napig sem érkezett válasz, mit írjak nekik mailben?
2011. máj. 7. 14:53
7/20 A kérdező kommentje:
Közben már írtam nekik mailt, de csak automatikus válaszlevélt kaptam vissza, pedig az is már egy hete volt.
2011. máj. 13. 21:42
8/20 anonim válasza:
telefonálj! ha telefonon nem tudod elérni az illetékest, tudd meg a nevét (pl a portástól), és kérd el a mellékét, hogy legközelebb rögtön őt tudd felkeresni!
9/20 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltak, de az e-felvin azt írja ki, hogy a költségtérítéses szak van a második helyen. Szóval ez azt jelenti, hogy elfogadták. :) Szükséges még a telefonálás?
2011. máj. 14. 14:35
10/20 anonim válasza:
Ha jól értem a kérdést, azt kérelmezted, hogy az államilag finanszírozott mellé vegyék fel a költségtérítésest, de ezt akkor még nem jelölted február 15-ig. Viszont ez lehetséges, és miután megírtad a kérvényt és beérkezett a megfelelő helyre, meg is változtatták. Akkor tehát az lenne a kérdésem, hogy tényleg lehetséges-e, hogy ha még nem jelöltem meg februárban költségtérítésest, de most meg szeretnék, akkor megjelölhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!