Egerben 2 éves gimnáziumi képzés illetve felnőtt képzés?!
Itt fogok eger környékén lakni, viszont nekem feltétlen 2 év alatt kellene letennem a gimnáziumot, és nem tudom van-e egerben erre lehetőség valahol.
Illetve nem tudom egerben hol lehet erről érdeklődni.
Külföldön éltem, itthon a 7. osztályt végeztem el,és általános iskolába, 17 évesen nem vesznek már fel viszont tanköteles vagyok! Fogalmam sincs hogy most akkor hogy kellene elvégeznem a 8. osztályt, akárhol is vagyok.
Gondolom felnőttképzésen, de nem tudom hogy erre van-e lehetőség szintén egerben?!
Spanyolországba éltem, és anyagi okokból nem tudtam bejárni illetve amikor az nem volt gond akkor a nyelvismeret hiánya miatt. Egy alapszintű spanyolt szedtem fel, de ez kevés volt ahhoz hogy elvégezzem ott az iskolát. Ott 10. osztályba jártam,mert korszerint oda tettek be. De ettől papíron nincs elvégezve a többi osztály.
14 évesen mentem ki, akkor a 7 osztályom volt meg.
Most onnan szeretném folytatni, a 8. osztályt kellene letennem és utána 2 év alatt szeretném a gimnáziumot.
A legfontosabb most a 8. osztály lenne, hiszen nincs lehetőségem máshova költözni, eredetileg budapesti vagyok, de most úgy alakultak a dolgok hogy Eger mellett lakom.
Nem tudom hogy egerben egyáltalán van-e lehetőségem valahogy elvégezni, hiszen általános iskolába nem is vesznek fel 16 éven felülit, evvelszemben tanköteles vagyok. Nem tudom pontosan hol kéne elvégeznem és hogyan.
Nekem a legfontosabb most hogy minél hamarabb meglegyen az érettségim.
Hozzáteszem, most 17 éves vagyok, idén töltöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!