Megnéznéd, hogy nálad működik-e rendesen ez a link? Mi a tapasztalatod, fut rendesen? A csúszkával n értékét változtatva váltanak az oldalak?
A link: [link] szaldobagyi.hu/matek/13_04_15_b. html
A kérdező, akinek a megoldást készítettem arra panaszkodik, hogy nem tudja megnézni, ezt a hibaüzenetet kapja:
Mit lehetne neki javasolni, hogy láthassa a választ?
Nekem megy rendesen.
Nem tudom, próbálja meg a Java-t frissíteni, hátha az segít.
Nálam ez a verzió van: SE 7 U21 10.21.2.11
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Akinél a Java telepítése/frissítése szükséges:
címről indulva nekem kb. 10 perc alatt levégezte a legutóbbi frissítést. Gondolom, sok alkalmazáshoz hasznos.
Frissítettem a link alapján a JAVA-t ,és a linkre kattintva egy új ablakban "Függvényvizsgálat:"jelenik meg és a JAVA ikon körül forog egy kör szerű forma,1 pár percig és utána ezt írja ki:Error.Click for details
Így sajnos nem nyitja meg nekem sem.
#7 -nek is nagyon köszönöm, hogy megpróbálta. Érthetetlen a probléma, korábban nem jeleztek ilyet. Ha valakinek lenne ötlete, hogy mi lehet az ok?
Gondolom, nem lehet az általam készített munkalap a felelős a hibáért. Akinek van kedve segíteni, itt sok GeoGebra munkalapot talál:
Gondolom, azokkal is ez a tapasztalat.
A kérdésben említett link nálam sem fut, pedig két napja frissítettem a Java-t.
Megpróbáltam a később ajánlott oldal néhány feladatát, azok csont nélkül futottak.
Az op.rendszerem: XP SP2
DeeDee
Köszönöm a tapasztalatokat.
Egyre rejtélyesebb a dolog. A gépemen három böngésző program van, mindegyiken más tapasztalatokat szerzek, és a jelenségek időben is változnak. ( A böngésző beállításának változtatásai és az újraindításuk után.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!