Valaki nem tud olyan oldalt ahol a mozaik által kiadott Sokszínű matematika - munkafüzet 8. o. megoldások fennt vannak?
Figyelt kérdés
Ezen múlik a félévi jegy vagy bukok vagy 2-es:S2011. jan. 8. 19:25
1/15 anonim válasza:
nekünk is ien könyvünk van és leirtuk évelején.!:D
www.mozaik.info.hu
itt keresd meg h tanárok*katt*->segédanyagok és onnan már megtalálod.:D(legalábbis nekünk igy mondta a tanár.)
2/15 Kamaszka válasza:
dejó! én is megtaláltam!! de csak a tankönyv megpoldást....munkafüzeti nincsen? :O vagy holvan?
3/15 anonim válasza:
és olyan hogy biosz, irodalom, kémia stb. nincs ott?
4/15 anonim válasza:
[link] Tessék :D Itt keresgélhetsz
5/15 anonim válasza:
itt én csak a tankönyvet találom, nekem is kéne a munkafüzet :s
7/15 anonim válasza:
Utolso engem megmentettel, jovore nem kell hazit csinalnom :D
8/15 anonim válasza:
Én nem találtam meg a munkafüzeti megoldást? Pontosan hol van? Előre is köszi :)
9/15 anonim válasza:
Én az utolsó vagyok! Megtaláltam mégis, köszi :)
10/15 anonim válasza:
És a 7.-es munkafüzet megoldást nem tudja valaki, hol lehet megnézni? ... :-)(föci, kémia, biosz, fizika) ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!