Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Német házifogalmazás kell...

Német házifogalmazás kell irni a téliszünetről kb20 mondat?

Figyelt kérdés
fontos lenne!!már meg van pár mondat kb 4 de nem tudok tul jó mondatokat irni!!és nem is fontos hosszú összetett mondatok csak helyesek és összefügök legyenek!!légyszi!!
2011. jan. 3. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
azt nem tudom h milyen volt a téli szüneted, de ha esetleg magyarul megírnád a szöveget, akkor tudnék segíteni :)
2011. jan. 3. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:

a szünetem nagyon jó volt csak rövid.a karácsony első napja meghitt és szép volt.először a karácsonyfát diszítettük fel.késöbb anyának segitettem főzni.majd leültönk 7 ora fel meg vacsorázni és kibontottuk az ajándékokat.nagyon jó majándékokat kaptam.másnap mindenki a családból nálunk volt.nagyon sokat ksegitettem anyának.majd megint kibontottuk az ajándékokat.jó ajándékokat kaptam.jól éreztem magam a családdal.majd jött egy kis pihenő a két ünnep között.a szilveszter is nagon jó volt.sok tűzijátékot láttam.és mi is lőtttünk fel.éjszaka leginkább tvztem.nagyon jól éreztem magam.majd jött a suli.ennek nem örültm.a szünetem rövid és esemény dús volt.

am köszi szépen előre is.nem kell pontosan lefordítani csak a lényaget egyszerüen.

2011. jan. 4. 11:52
 3/3 anonim válasza:
100%
Meine Pause war sehr gut nur kurz. Der erste Tag von Weihnachten vertraut und gut getan. Wir schmückten den Weihnachtsbaum zuerst. Ich half einer späteren Mutter zu kochen. wir setzten dann 7 Stunden seiner Hälfte hin, um Abendessen zu haben, und wir öffneten die Geschenke. Ich erhielt sehr gute Geschenke. Jeder war von der Familie an uns am nächsten Tag. Ich half ihm sehr viel für eine Mutter. wir öffneten die Geschenke wieder dann. Ich erhielt gute Geschenke. Ich fühlte mich gut mit der Familie.Ein wenig Rest kam dann zwischen den zwei Urlauben. das Silvester war sehr gut. Ich sah vieles Feuerwerk. Und wir schnellten empor. Nacht beobachtete ich Fernsehen größtenteils. Ich selbst gefühlt sehr gut. Die Schule kam dann. Ich freute mich darüber nicht. meine Pause kurz und ein Ereignis war reich (Mert legalább eszedbe jutott)
2011. jan. 6. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!