A "ponthatár" ezen az oldalon konkrétan mit jelent? (link)
Sziasztok, jövőre leszek végzős, és szeretnék Szeged mérnökinformatikusnak tanulni, az oldalon amit linkeltem a táblázat jobb oldalán található egy "ponthatár" oszlop, és ott ilyen 50-80 as szám található, ez konkrétan azt jelenti hogy ez volt a minimum amit/akit felvettek? Annyira nem vagyok tisztában a pontszámítással, de én úgy tudtam hogy 480 a ponthatár, felvi.hu pontszámítóján is 480 a max. Ezért is érzem kicsinek ezt az 50-80 -at.
Másik kérdésem hogy nem találom a ponthatárok között a mérnökinformatikus kart, amikor ittvan ( [link] )
Másik kérdésem tehát, hogy vajon miért nincs ott? (bár programozó informatikus is érdekel, e kettő között vacillálok :) )
Előre is köszönöm a válaszokat !
az első linked a mesterképzéseket(MA) mutatja, a második pedig az alapképzésket (BA)
hol is leszel végzős jövőre? az egyetemen vagy szakközépben/gimiben?
felvi.hu -> Ponthatárok 2010 -> SZTE -> SZTE-TTIK
és ide hoz :(
de akkor a ... nem mesterképzés ponthatárait hol találom?
köszönöm a válaszokat :)
itt találod a tavalyi ponthatárt, az idei még nincs meg. És ezen az oldalon vissza tudsz keresni, hogy mennyi volt régebben a ponthatár. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!