Mire számíthatok :S?
"15 éves meleg*,sátánista*,goth* srác vagyok és" ...
Szerintem inkább csak össze vagy zavarodva. nem fognak komolyan venni, tehát nem. Nem rúgnak ki.
Hát azt, hogy meleg vagy, ne hangoztasd! Én bírom őket, bátyám is az, viszont azt nagyon durván nem szeretik a katolikus iskolákban. Nem csak a tanulók fognak kínozni, de a tanárok is "máshogy" fognak veled bánni, mint a többiekkel. Ezt csak akkor mondd el valakinek, ha az illetőt már legalább 2-3 hónapja ismered annyira, hogy bízhass benne, hogy nem fogja zavarni, és nem mondja el senkinek!
A goth szubkultúrával nem fognak foglalkozni, mert az nem kifejezetten az általuk gonosznak vélt oldal jele. Az csak egy ízlésvilág, életérzés, de nem "istenke ellen való".
Egyébként pedig LaVey-i Sátánizmus, mint olyan nem létezik. Nem véletlenül hívják (te magad is rámutattál a lényegre) lavey-i egoizmusnak a belső és külső emberek egyaránt. Teológiai szempontból a sátánizmus az, ha sátánban mint személyben hiszel. Olyan, hogy ateista sátánizmus nincsen. Hiába követsz sátáni tanokat, ha nem hiszel a sátánban, mint kívülállóban. Egy katolikus iskolában, vagy igazából akárhol a világban, ha megemlíted lavey nevét, vagy azt mondják, hogy kinövöd, vagy először kinevetnek, és aztán mondják, hogy majd kinövöd. Méghozzá jó okkal.
Üdv, egy ES-t valló...
hát, semmikép ,s e hangoztasd, azt hogy sátánista vagy. A goth stilus nekem, is bejön, a sulidba is bisztos leszenk olyanok akiknek ez tetszeni fog,a melegekkel nekem nincs bajom, biztos lesz ott valaki, akinek bejössz.És hallotam ilyan meleg felvonulásokról,is ott tuti szerezhetsz magadnak egy pasit, Szurkolok neked fontos hogy pozitívan álj a dologhoz :D
(és ha szabad megkérdeznem, hogy jöttél rá. hogy nem a lányokat szereted?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!