Pénzügyi-, vagy számviteli szakügyintézőt válasszam?
????
Nekem olyan bizonyítványom van, OKJ-s és nekem Pénzügyi-és számviteli ügyintéző egyben a végzettség. Nálad külön van véve?
Első: A pénzügyi és számviteli ügyintéző és pénzügyi/számviteli szakügyintéző végzettség nem ugyanaz. Amit a kérdező kérdez (hú, de szépen hangzik :D), az felsőfokú szakképzés (FSZ képzés).
Kérdezőnek: Egyébként én a pénzügyit választanám, talán az többet érhet, de úgy hallottam, hogy valójában nem sokra megy ezzel a végzettséggel az ember. Az olyan pozíciókhoz, ahová már nem elég a pénzügyi-számviteli ügyintézői szakképzettség, a szakügyintéző is kevés lehet. Érdemesebb szerintem egy pénzügy és számvitel alapszakot elvégezni, ami csak 1 évvel hosszabb, mint az FSZ képzés, de az már diplomát ad.
Remélem segítettem.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
BGF-re szeretnék énis. A közgáz tanárom a számvitelt ajánlotta, de kíváncsi vagyok nektek is a véleményetekre!
Semmi baj! :)
Első félévben nem volt matekom egyáltalán. Majd most jön 2. félévben elvileg.
A tantárgyaim:
Prezentáció és íráskészségfejlesztés
Számítástechnika
Számvitel alapjai
Üzleti kommunikáció
Vállalati gazdaságtan alapjai és menedzsment alapjai
Emberi erőforrás és munkearőpiaci menedzsment
Gazdasági jog és közigazgatástan alapjai
Közgazdaságtan alapjai
Pénzügyek alapjai
Bevezetés az üzleti idegen nyelvbe (Ez nálam angol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!