Milyenek a Szegedi koleszok? Melyik a legkultúráltabb, legnyugodtabb kolesz?
5 karközi koli van:
öthalmi - diáklakások, kint van a város szélén, órák között nemigen lehet vsszamenni, nem vészes bekerülni
károlyi - legnagyobb koli, bulis (de jó hely:D én tudok aludni), legkönnyebb bekerülni
eötvös - minden félévben 4-es átlag felett kell teljesiteni a bent maradáshoz
móra és herman - mind a kettö újszeged, nyugis, de nehéz bekerülni
annyit tennék még hozzá, hogy a Móra az szakkollégium, oda a jelentkezésnél kérnek motivációs levelet, és kötelező a kollégium keretein belül is 1-2 órát felvenned. ide nehez bekerülni. de nem lehetetlen.
a Hermanban ilyen nincs. az egy sima kollégium, akik ott laknak szeretik nagyon. oda nem anyira vészes bekerülni mint a Mórába.
A Károlyiba pörög az élet, ezt meg kell szokni, hogy 800 ember körülötted. van aki 1 hónapig se birja. nekem 3 évfolyamtarsam lakott ott igy első évben. jövőre azt hiszem mégtöbb jelentkezik oda. nagy a buli nekik mindig. van h nem birtak tanulni, de szerintem ez akarat kérdése..pár tárgyat buktak (1-2), de van egy barátok aki infós, az összes évben ottlakott, és mindene meg volt neki elsőre, sikeresen lediplomázott.
ezt találtam a neten, itt leirja elég szépen.( ne zavarjon, hogy a BTK-t irja le, ugyanazokba a kolikba mehetnek ők is mint a TTIK-sok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!