Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik a "büfészakokat" védik,...

Akik a "büfészakokat" védik, milyen szakra járnak?

Figyelt kérdés

Lepontozzák, leszólják azokat, akik leírják, hogy XY terület túlképzéses, Z szak értelmetlen, értéktelen, piacképtelen, multidiszciplináris vagy olyan területet oktat, ami voltaképp nem önálló szakma.

Aki védi az értelmetlen szakokat, az milyen szakra jár?

2013. okt. 11. 22:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem olyanra. :D
2013. okt. 11. 22:53
 2/14 A kérdező kommentje:

És ennyire sokan vannak?

Most kiírt valaki kérdező egy kérdést, hogy vicc egyetemi szakok vannak, erre az első válaszoló támadta és őt felpontozták. Én a kérdezővel értettem egyet, engem le.

Egyszerűen nem értem..

2013. okt. 11. 23:14
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
És aki lebüfészakoz egy szakot, az mit érez?
2013. okt. 11. 23:37
 4/14 A kérdező kommentje:

Én például azt, hogy csalódott vagyok, átverve érzem magam.

És azt, hogy nem kell egy területre több szak, meg azt, hogy sok szakot elvégezve vagy semmihez se fogsz érteni, vagy legalábbis nem lesz különleges tudásod, ami más szakembernek ne lenne meg...

2013. okt. 11. 23:39
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

De nektek miért jó ezen csámcsogni, miközben az ilyen kérdések egyértelműen arra vannak kihegyezve, hogy provokálják az embereket. Most attól, hogy itt elsírjátok a bánatotokat (és ezzel más emberbe belerúgtok) az adófizetők pénze ugyan úgy elmegy mindenfelé (nagy része olyan helyre, amit nem is reklámoznak).

Amúgy programtervező informatikára járok.

2013. okt. 11. 23:43
 6/14 A kérdező kommentje:

Neked milyen érzés, hogy baromi nehéz szakra jársz, olyanra, ami amúgy hasznos, és adott esetben sír a szája azoknak, akik matekból tizede annyit kellett, hogy tanuljanak, mint ti, ráadásul a szakjuk is felesleges?

Akibe ezzel belerúgunk, azt én nem tudom sajnálni.

A legtöbb büfészakos amúgy szerintem tudja magáról, hogy az. Aki nem, az pedig nem kis sértődékeny mimózalelkű.

2013. okt. 11. 23:51
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Én mások által büfészaknak titulált szakra járok, de én szeretem, élvezem csinálni és nincsenek kétségeim afelől, hogy lesz e vele munkám vagy sem. :)
2013. okt. 12. 00:00
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerű: a saját problémámmal vagyok elfoglalva és pont. Azért én senkit nem nézek le, mert kevesebb matekot tanul mint én/mi (mi is küszködünk vele, egy olyan ember meg pláne szívna, aki gyengébb matekból - nem tehet róla, hogy nem reál beállítottságú, ez nem tanulható dolog).

És te ezzel jobban érzed magad, hogy belerúgsz más emberbe? Hát ezzel megcsillogtattad a személyiségedet. Ha ennyi időd van más dolgával törődni, akkor neked is túl sok szabadidőd lehet...

Másrészről pont te csinálod azt, amit szerinted ők csinálnak: sír a szád feleslegesen, csak te nem tudod magadról, mert mimóza lelkű vagy.

2013. okt. 12. 00:02
 9/14 A kérdező kommentje:

Ha arról van szó, hogy mik büfészakok, akkor fogok példát mondani. Ha valaki itt kiír egy kérdést, hogy z szakról mi a véleményünk, akkor meg fogom mondani, ha büfészak.

Ha ezen egy ugyanoda járó megsértődik, aki itt olvasra a kommentet, ö baja.

Kihasználják az okt. intézmények a pályaválasztók naivságát. És belém ÖK ezzel rúgtak.

2013. okt. 12. 09:00
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

"Akibe ezzel belerúgunk, azt én nem tudom sajnálni."

Szerintem ez nagyon komoly személyiségi probléma, nulla empátia, sőt egyenesen kegyetlenség. Akármit is végzel és akármilyen papírt is ad, a jellembeli hiányosságaid szánalmasak. Szándékosan bántani valakit, mert nem tud/akar/képes elvégezni egy olyan szakot ami a TE szemedben a csillagokba repíti, még nem jelenti, hogy jogod van alázni másokat és átsétálni rajtuk, mert te épp menőnek érzed magad.

Én nem bűfészakra járok, és már nem is vagyok gyerek, második diplomám szerzem, és köszi jól vagyok, de a primitív hozzáállásodtól viszket a tenyerem. N30

2013. okt. 12. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!