Égő, ha most kezdtem a jogi egyetemet, és 33 évesen fogom befelyezni?
Szerintem nem.
Azt viszont igencsak égőnek tartom, hogy egyetemre akarsz menni, miközben azt sem tudod leírni hogy "befejezni". A jogi egyetem előtt szerintem nem ártana megtanulni írni.
B.sszus, nagyon gáz, na, ez most tényleg égő...:) a hulye mobilon bekapcsolva maradt az autom. szokiegeszites, ekkora sz.rt! :)
Bocs, igazatok van.
Szerintem nem, bár érdekes, hogy azt írod nem érdekelnek a vélemények, ellenben felteszed a kérdést. :D
Én is 27 leszek, ha végzek a mesterrel, de inkább gyűjtök referenciát, tapasztalatot addig is.
5 éves középsuliba jártam, utána megcsináltam a 4 logisztikai szakmát 2 év alatt, most csinálom a Bsc-t, és még majd megyek logisztika Msc-re. Így leszek olyan öreg. :D
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Hihetetlen ez a "befelyezni", mintha nem is én írtam volna, egyszerűen bántja a szemem, akárhányszor ránézek.... Ezek szerint csak ez az égő, és nem az egyetem.... Megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!