Megy valaki most ősszel emelt bioszra?
igen én megyek, ma kezdtem el úgy igazából
a tervem, hogy a héten végig veszem az emberi szervezetet + önszabályozást, jövőhéten biokémia, utána meg növények, állatok, ökológia-etológia, genetika ebben a sorrendben
igazából már nem elsőre meg másodjára megyek szóval inkább csak ismételgetek mert már könyökömön jön ki..
Te hogy állsz?
értem akkor sok sikert előre is :)
majd kitárgyaljuk utána hogy ment
kérdezőnek: köszi!
jó bátor vagy én épp emiatt halasztottam tavaszra kémia emeltet, annyira reménytelenül mennek számolások :/
egyébként orvosira első helyen SE-ÁOKra
Te?
hát igen így érthetőbb, amúgy nekem már mindegy lenne hova vesznek fel akár vmi istenháta mögé is csak már ott lehetnék kb. ilyen érzésem van :D
és jársz tanárhoz kémiából? vagy hogy készülsz, egyedül? gondolom Ötösöm lesz kémiából nálad is alapkönyv, én próbáltam egyedül készülni ugy hogy megvan hozzá a megoldókulcs hát őőő sikertelenül mert kb. tök jó fejek hogy a feladatoknál a nehezzebb B,C részhez már csak eredményt írnak vagy ez csak engem idegesít?!!
am szerintem mi már tuti összefutottunk itt :)
kísérletekkel hogy állsz, csak könyvből tanultad vagy meg is csináltad őket valahol?
Nekem meg olyan érzésem van, hogy milyen jó lenne ottlenni a többiekkel..és ehelyett itthon szenvedek..lassan diák nélkül, amit a legjobban sajnálok hogy nem lesz..:)
Kémiából nem járok tanárhoz, ötösömleszet csinálgatom az elejétöl elkezdtem és azzal kelek fekszek kb..:D Amúgy igen ismerős..a B és C rész..:) Azt bírom még mikor tudod adnak hozzá valahol kiegészítést kis kérdőjellel vagy mivel..és csak oda adják amire amúgy is rájöttem volna, ahol meg kéne ott nincs..:D De annyira nem vészes, 1-2 az ami nem jött csak ki..
Kísérletekkel kb most még seholse állok. Volt neten egy oldal, ahol le volt írva kb a 90%ának a megoldása..nah azt onnan kiírtam, de még nem néztem át őket. És tavasszal hozzájuk se kezdtem úgy mentem szóbelizni..:D Mert írásbeli után gondoltam hogy majd átnézem, de mivel annak már úgyis mindegy volt, biosz szóbelire készültem csak. (Igen jellemző..amire készülök az rossz lesz, amire nem az jó..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!