Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudom meg hogy felvételt...

Hogy tudom meg hogy felvételt nyertem e a megjelölt főiskolára?

Figyelt kérdés
Július 24-én lesz ponthatár hirdetés és tegyük fel, ha 330 pont lesz a ponthatár és nekem meg 334 pontom van akkor az azt jelenti, hogy felvettek? Esetleg küldenek levelet vagy valami értesítést, hogy felvettek-e vagy még sem ? Előre is köszi :)
2012. máj. 24. 14:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

"ha 330 pont lesz a ponthatár és nekem meg 334 pontom van akkor az azt jelenti, hogy felvettek?"

Ilyenek mennek egyetemre, ez vicc!

2012. máj. 24. 14:12
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

kapni fogsz róla értesítést.

szerintem amúgy nemcsak a pontszám számít,hanem az is ,hogy mennyi a jelentkező.

2012. máj. 24. 14:12
 3/14 anonim ***** válasza:
10%

Az első, hogy meglegyen a pontszámod, de utána jön még az, hogy hány embert vesznek fel az adott szakra. Szóval ha túljelentkezés van és több embernek magasabb a pontszáma, mint neked, akkor lehet, hogy inkább őket veszik fel, de nem tudom pontosan.

Csak küldenek valamilyen formában értesítést, ezen ne aggódj. :) Emailt biztos, de mintha sms-t is lehetne kérni.

2012. máj. 24. 14:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont fordítva van. Ahány hely van, azt feltöltik a legtöbb pontot elérőkkel, aztán a legrosszabb pontszámot elérőnek a pontja lesz a ponthatár.

És igen, kérhetsz sms értesítést, ez a legegyszerűbb, szinte azonnal megkapod.

2012. máj. 24. 14:18
 5/14 A kérdező kommentje:

1, te vagy egy nagy vicc B+ hogy nem tudsz normálisan válaszolni, feltettem egy kérdést mert nem voltam benne biztos, de gondlom te se tudod hisz nem válaszoltál rá ;) akkor meg ne játszd a fejed hajléktalan !!

2, Igen tudom, hogy leginkább a jelentkezők számától függ, de én is annyi mindent halottam tanároktól, meg ismerőseimtől és gondoltam rákérdek hisz biztos van itt aki tudja jobban :) Köszönöm Szépen :)

2012. máj. 24. 14:19
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
a 3. is azt írja,hogy a pontszám mellett a jelentkezők száma is számít akkor most mindannyian idióták vagyunk?kétlem.
2012. máj. 24. 14:19
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

"a 3. is azt írja,hogy a pontszám mellett a jelentkezők száma is számít akkor most mindannyian idióták vagyunk?kétlem."

Pontosan. Két egyetemet végeztem el, csak tudom.

2012. máj. 24. 14:21
 8/14 A kérdező kommentje:
;)
2012. máj. 24. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:

A 6. válaszoló tökéletes választ adott!

De mégis mit gondoltál kedves kérdező?330 a ponthatár és téged 334-gyel nem vesznek föl?:D Nyugodj meg,azért annyira nem korrupt ez az ország.;)

2012. máj. 24. 14:26
 10/14 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm Szépen :)
2012. máj. 24. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!