Hogy tudom meg hogy felvételt nyertem e a megjelölt főiskolára?
"ha 330 pont lesz a ponthatár és nekem meg 334 pontom van akkor az azt jelenti, hogy felvettek?"
Ilyenek mennek egyetemre, ez vicc!
kapni fogsz róla értesítést.
szerintem amúgy nemcsak a pontszám számít,hanem az is ,hogy mennyi a jelentkező.
Az első, hogy meglegyen a pontszámod, de utána jön még az, hogy hány embert vesznek fel az adott szakra. Szóval ha túljelentkezés van és több embernek magasabb a pontszáma, mint neked, akkor lehet, hogy inkább őket veszik fel, de nem tudom pontosan.
Csak küldenek valamilyen formában értesítést, ezen ne aggódj. :) Emailt biztos, de mintha sms-t is lehetne kérni.
Pont fordítva van. Ahány hely van, azt feltöltik a legtöbb pontot elérőkkel, aztán a legrosszabb pontszámot elérőnek a pontja lesz a ponthatár.
És igen, kérhetsz sms értesítést, ez a legegyszerűbb, szinte azonnal megkapod.
1, te vagy egy nagy vicc B+ hogy nem tudsz normálisan válaszolni, feltettem egy kérdést mert nem voltam benne biztos, de gondlom te se tudod hisz nem válaszoltál rá ;) akkor meg ne játszd a fejed hajléktalan !!
2, Igen tudom, hogy leginkább a jelentkezők számától függ, de én is annyi mindent halottam tanároktól, meg ismerőseimtől és gondoltam rákérdek hisz biztos van itt aki tudja jobban :) Köszönöm Szépen :)
"a 3. is azt írja,hogy a pontszám mellett a jelentkezők száma is számít akkor most mindannyian idióták vagyunk?kétlem."
Pontosan. Két egyetemet végeztem el, csak tudom.
A 6. válaszoló tökéletes választ adott!
De mégis mit gondoltál kedves kérdező?330 a ponthatár és téged 334-gyel nem vesznek föl?:D Nyugodj meg,azért annyira nem korrupt ez az ország.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!