Mennyire gáz, amit csináltam? (érettségi)
Én is emelten érettségiztem hát az első nagyon nehéz volt..:/ Én örülnék 50%-nak hidd el , pláne hogy lehet javítani a szóbelin! A második részéből mind a négyet megcsináltam , abból lesz a legtöbb pontom - remélem.. ami igaz hogy nagyon szopatós érettségi volt , egyik feladatban sem kérdeztek ilyen kérdéseket!
Am gáznak gáz de már én is ott tartottam hogy fogok felállok és go haza.. holnap nagyon nem akarok angol előtt töritanárommal találkozni.. am lehet javítót írni???
Hát én nagyon nem örülnék, mert az volt a célom, hogy a 80%-os tavalyit felülmúljam... Tudtam, hogy esélytelen.:(
Ugye, h szopatós volt??? Már a tesztnél is majdnem összetéptem a lapot... Annál az idióta elcseszett kérdésnél, hogy mi az oka annak h eltér a háború alatti népességfogyás az 1941-49 közöttitől... Komolyan basszus, mondjuk az h háború volt?! :D
én máár kajak bőgtem.:D
de kajak..
gondoltam goodbye egyetem , szép álom volt..
amúgy én direkt csak a legfontosabb dátumokat néztem át mert hogy azok benne lesznek.. 48 is mindig benne van.. erre nem volt benne --' és mit ad isten? görögök eddig igaz hamis most a mi kedvünkért dátumok.. ó h halnának meg..:D
Kedves utolsó!
De, de van egy szint amikor már az ember nem bírja, nem csak egy tantárgy van a világon, és egy héten van mind.
Ültél már bent egy EMELT szintű érettségin? Nem középszinten amit már 11-ben minimum meg lehet írni 2-3asra.
Nagyon nagy különbség a kettő között. A töri pláne, ahol a forrásokat is tudni kell nemcsak a törzsanyagot.. és van (ahogy most is) kevés az is. Mert sajnos az egyetemi anyag amit ráérnének leadni ott! belefolyik a középiskolás anyagba, feleslegesen.
Nem bírja? Egy emelt töri nagyjából 1 hónapnyi intenzív felkészülést igényel, amivel több mint 85%-ot lehet hozni.
Két emelt szintű érettségin ültem bent, arról nem is beszélve, hogy holnap nekem az egyetemen 3 ZH lesz egymás után, ami azt jelenti, hogy 1 ZH-ra jóval több az anyag, mint egy emelt törire, arról nem is beszélve, hogy nem négy évig volt időm készülni.
És most nem hülyézni akarok, de amikor a kérdező ilyet kiír, hogy neki az volt a célja, hogy a hosszú esszét úgy ahogy meg tudja írni, a rövideket meg valahogy összeszedni, akkor nem csodálkozom, hogy harmadszorra sem tud egy normális eredményt produkálni. Ha már ennyire nulla az elhatározás és a kitartás, akkor nem tudom mit akartok. Nem azokban kell a hibát keresni, akik teljesen jogosan állítottak össze egy feladatsort, hanem elsősorban magatokban... Ajánlom ezt a felfogást az élet többi részére is.
Idefigyelj, te s*ggfej nyomorék!
Másodszor voltam emeltezni, b*szod. Először középszinten voltam, tavaly voltam emeltezni. Harmadszorra sem tudok normális eredményt produkálni? Mi alapján mondod ezt, te nyomorék? Mondtam, h tavaly 80%-ot hoztam (mindenféle készülés nélkülÖ, és olyan módszerrel, amire pofázol (h a rövid esszéket csak összeszenvedtem), csak nem tudsz olvasni sem.
Azért írtam ki a kérdést, h kötekedj, meg pofázz az én eredményeimre. 80% tényleg borzasztóan irgalmatlan sz*r emelt szinten, igazad van.:)
Inkább készülj a nyomi zh-idra, ha már megtörténik az a szörnyűség, hogy te is a jövő értelmiségének a része leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!