Hova menjek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Hetdikes lány vagyok, és egyszerűen fogalmam sincs, "mi leszek, ha nagy leszek". Érdekel az újságírás, művészet (rajz, festés), és az angol nyelvet is szeretem. Állítólag érzékem is van hozzájuk. Matekból és fizikából eléggé rossz vagyok, és nem is szeretem. :) Nem vagyok a legjobb tanuló, pontosabban az utolsó két évemet rontottam el nagyon, és a sok hiányzásom miatt - szülői kérésre - másodszorra járom ezt az évfolyamot, úgyhogy gimnáziumra nemigen van esélyem, pedig jó volna. Az angoltudásom mindenképpen szeretném fejleszteni. Szerintetek milyen suliba lenne érdemes továbbtanulnom?2009. máj. 21. 22:32
2/5 anonim válasza:
kiadványszerkesztő szak. itt hasznosíthatod a keretivitásod, művészeti érzékenységed és egy kicsit, bár távolról az újságíráshoz is közöd lesz
3/5 anonim válasza:
heh...szinte pont olyan vagy mint én :D mondjuk ha tudnám,h hova mehetnél,akkor nekem sem lenne valszeg ezzel gondok.
4/5 anonim válasza:
Jobb lenne pedig, ha megpróbálnál inkább a reál tantárgyak felé közeledni, mert ezekkel munkád nem nagyon lesz. Ne csak az alapján dönts, hogy mi az amit elképzelsz magadnak, hogy lehet hogy jó lesz és akkor annak megyek, hanem legyen realitása is a döntésednek. Nézz utána a munkaerőpiacon, van-e egyáltalán kereslet arra, mit szeretnél. Ha nincs, fölösleges is elkezdeni, mert lehet, hogy érdekel, de nyomorogni fogsz.
5/5 anonim válasza:
legalabb 5 ev mire kijarod a sulit, addig 100szor fog valtozni a munkaeropiac, ugyhogy kezdj olyat amit szeretsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!