Mennyit keres havonta egy főiskolai docens körülbelül?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 21:06
1/18 anonim válasza:
Egyetemi docensként nettó 200 000.
2/18 A kérdező kommentje:
ezt nehéz elhinni
2011. júl. 15. 21:18
3/18 anonim válasza:
306 100 v 319 200 v 332 300
Attól függ, hogy melyik fizetési fokozaton van.
4/18 anonim válasza:
Az első vagyok. Igen, az enyém bruttó 319 200, és az bizony nettó 198 479 forint, még ha nehéz is elhinnie a kérdezőnek.
5/18 anonim válasza:
Még mindig az első vagyok. A másik hozzászóló az egyetemi docens fizetéseket linkelte be, a főiskolaiaké kevesebb, bruttó 240 500, 253 600 illetve 266 800.
Itt a bértábla: [link]
6/18 anonim válasza:
Mea culpa :) Igaza van a docens Úrnak :)
7/18 anonim válasza:
Elképesztő, hogy egy multinál, pénzügyön, nem is vezetői poziba ennek a nettónak több mint a kétszeresét viszem haza plusz juttatások.
Annyira szánalmas, hogy mennyire nincsenek megfizetve az oktatók itthon.
UI: az egyeteminek, nem a főiskolainak
8/18 anonim válasza:
Ja! Egy docens feleannyit keres, de negyedannyit dologzik.
9/18 anonim válasza:
Ja értem, szóval nem törik össze magukat.
Az igaz, hogy a multiknál piszok nagy a hajtás, gyakori a 10-11 órás munkaidő és nem kávézgatással telik.
Így már tisztább a kép.
10/18 anonim válasza:
Nem tudom, más egyetemeken mi a helyzet, nálunk minél alacsonyabb pozícióban van valaki, annál több munka hárul rá. Az oktatás és kutatás mellett rengeteg a papírmunka, kredit- és ekvivalencia-ügyek stb. A tegnapi napom pedig azért telt kávézgatással, mert hajnali négyig olvastam és javítgattam egy diákom szakdolgozatát, aki késve adta ide, és azonnalra kérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!