Hogyan kell jelentkezni egyetemre?
Hogyan kell továbbküldeni az oktatási hivatalnak az érettségi bizonyítványom másolatát és a 4. osztályos bizonyítványom másolatát?
Én postán intéztem eddig, nem e-felvin.
De fogalmam sincs, hogy kell.
Csak fogok egy borítékot és belerakom a két darab fénymásolt lapot és felküldöm az OH-nak?!
És ha sorrendet akarok változtatni akkor, hogyan kell?
Kérlek írjatok, mert fogalmam sincs róla!
Amikor még én mentem egyetemre internet sem volt, mégis sikerült jelentkezni.
Ha felvin se tájékozódsz, kérdezd meg egy osztálytársad vagy az osztályfőnököd. Esetleg írj a felvinek.
Akkoriban ofő által hitelesített fénymásolatot kellett küldeni, gondolom most elég scannelni-feltölteni.
Azért vagytok ide regisztrálva, hogy segítsetek a kérdezőknek! Remélem nem veszitek zokon, hogy lepontoztalak titeket! :)
pff... milyen emberek vannak, akik egy normális választ nem képesek írni! köszönöm! :)
Itt le van írva mit kell csinálni, oda kell feltölteni ahová az eddigi papírjaid másolatát feltöltötted, a "Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok"-ba.
Köszönöm szépen utolsó! :)
Tényleg egyes emberekkel hozzáállásával van gond, ha nem akartok segíteni, akkor menjetek inkább csináljatok valami mást, de nem kell beszólni, ez rólatok mond véleményt! :)
A válasz megírásának időpontja: ma 22:45
Üzenném neked, hogy lehet, hogy lusta vagyok, meg idióta. Lehet.
De akkor sem vagyok bunkó! :) Ez a különbség kettőnk között! :)
Ha valaki segítséget kért ezen az oldalon, akkor én, ha tudok, segítek neki! Nem úgy, mint egyesek, akik rosszindulatúak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!