A tescos pénztárgépet hogy kell kinyitni? SÜRGŐŐŐŐSS!
Figyelt kérdés
Jövőhéten vizsgázom, és a gyakorlatunk a sulival a teszkoban ovlt...nos, ebbe beletartozott a pénztárgép kezelése is....hozzáteszem itt csak takaritottunk, pakoltunk stb....pénztárban kb 2x voltunk 2év alatt:S és most meg vizsgakövetelmény és még kinyitni sem tudom:S valaki kérem irja már le nekem hogyan kell kinyitni, ott oldalt milyen sorrandben és melyik gombokat kell benyomni/felnyomni??? pls :)))2011. jún. 17. 17:44
2/17 anonim válasza:
csatlakazok az előttem szólóhoz
4/17 anonim válasza:
nem tescóban dolgozom, de a pénztáramnál van egy kis gomb amit megnyomok, a "pénztárfiókon" és kinyítodik...
5/17 anonim válasza:
a titkos kód a következő :
11101121102 - 222- 123123 - e - 2112- 0.4- 123,3 - 11- 112
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat...szóval kamuszöveg?? akkor menjél tanulónak teszkoba majd vizsgázzál le ugy hogy 2éven át takaritod a k*rva polcokat!!!! 2x voltunk 2 év alatt pénztárban mert leszartak minket!!! ennyi...tanárnak panaszkodtunk bezsolt nekik 1000x a semmiért.....és most itt vagyunk.....
2011. jún. 17. 18:08
7/17 A kérdező kommentje:
énis boltban dolgozom egy kis boltban de ott teljesen más a pénztárgép:(....itt tudom h oldalt van az a gomb ahol a kocsi kimenetelét tudom "megengedni" meg az a világitos izé is h lehet menni a kasszába....csak a sorrendel nemvok tisztába....egyébként gondolom azért kaptam ezt a sok szép választ mert maatokbol indultok ki....lopás nem szokásom nemvagyok c*gány....ennyi.....
2011. jún. 17. 18:10
8/17 anonim válasza:
Még mindig nem értem, hogy miért nem kérdezed meg a tanárt, az ott dolgozókat vagy a csoporttársaidat.. Tényleg nagyon érdekelhet meg sürgős lehet ez a vizsga, ha ez eddig nem jutott eszedbe.. Ha pedig ők se tudják (egyik se), akkor meg is érdemli a tesco..:D
9/17 A kérdező kommentje:
egyik o.társam sem tudja a tanárainkal meg "normális" pénztárgépen gyakoroltunkm erreföl benyögik h a vizsga azon a modern sz*ron lessz....a tanár ehhez nemért a vizsga meg most lessz....és hidd el h érdekel ha nem érdekelne nem ide irkálnék ahol elvileg a normálisak megosszák tapasztalataikat, véleményüket,tudásukat...!! tisztába vagyok a tescoval milyen...és nemakarom h miattuk ne siekrüljön a vizsgám mert annyira szr nemtörődöm bagázs az egész....
2011. jún. 17. 18:15
10/17 A kérdező kommentje:
eddigis érdekelt avizsga.....utánna jártam, kérdezősködtem minden de oan ismerősöm nem nagyon van aki teszkoban dolgozik...sőt nicns is!!! mikor gyakszin voltunk meg szóbasem álltak velünk, csak befogtak takaritani igy azoktol meg biztos nem kérdezem meg....elméletben meg seholsem találtam meg h megtanuljam és majd ott impromizáljak:(
2011. jún. 17. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!