Két emelt az egyetemekhez 2012-től?
Figyelt kérdés
Aki nem 2011-ben, hanem 2012-ben akarja kezdeni az egyetemet, annak már két emelt érettségit kell majd csinálnia? Nem véleményt várok, nem azt hogy "egyem durvább mint 2 emelt", hanem a kérdésre szeretnék választ kapni.2010. dec. 17. 20:50
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, azokból kell kötelezően emeltet tenni, amelyek a felvételi tantárgyaid. Ez általában kettő, úgyhogy igen, kettőből kell majd emeltet írni...
2/5 anonim válasza:
Én 2012-ben fogok érettségizni, de nekünk - elvileg - nem, szavazták ezt meg. A 2013-ban érettségizők viszont nagy eséllyel számíthatnak reá.
3/5 anonim válasza:
Egyrészt, még csak tervezet. Bár valószínűleg igen, be fogják vezetni. És nyilván az a cél, hogy minél előbb, tehát akár már 2012-ben.
DE!
Aki ma egy "jobb" egyetemre be akar jutni, oda már most is emelt szintű érettségi szükségeltetik, különben esély sincs bejutni, szóval ez nem olyan hű de nagy dolog. (szerintem)
4/5 anonim válasza:
Ez nem igaz előző!
Nagyrészt a divatszakokon kell sok pont.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem sem igaz. A szak minősége nem nagyon van összefüggésben a ponthatárral.
2010. dec. 18. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!