Egyetem alatt Ti már tudtatok karriert építeni?
Távoktatásban végzek egy képzést,hamarosan az 1.évemet lezárhatom,és szoktam jelentkezni gyakornoki állásokra,de eddig elutasítóak voltak (mindig lett tapasztaltabb),és kicsit ilyenkor elkeseredek. 22 éves vagyok,még 19 évesen egy másik suliban+szakon 1 félévet eltöltöttem,azt otthagytam,mert nem az én pályám volt és így elhúzódott nálam,mire megtaláltam azt,ami eddig tetszik és érdekel. De pont az idő,ami elkeserít. Persze,általában 22 évesen senki nem vezető,de félek egyrészt,hogy majd akkor lesz lehetőségem,amikor kiesek az SZJA mentességből,vagy hogy nem kapok sosem lehetőséget irodai munkahelyen,mert hogy mindig lesz x évvel tapasztaltabb.
Ti hogy éltétek meg ezt az időszakot? Vagy találtatok már egyetem alatt a szakotokhoz kapcsolódó munkát,ahol aztán főállásban dolgozhattatok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!