Most akkor hogy van ez?

Figyelt kérdés

2012-ben érettségizek, és azt olvastam ezen az oldalon, hogy változni fog valami. Többen ajánlottatok egy oldalt ( [link] ahonnan lehet bővebben informálódni, de ez a nyilatkozat még a Bajnai-kormány alatt született. A Fidesz is véghezviszi az itt ígérteket, vagy változtatnak, esetleg minden marad úgy, ahogy 2005-től megszoktuk?

Szeptember 15-ig még meg tudnám változtatni a faktjaimat, de nem tudom, hogy kell-e majd természettudományi tárgyból is érettségiznem...

Kicsit össze vannak kuszálva a dolgok...

Előre is köszi a segítséget! :)

2010. aug. 31. 11:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen kell a term. tudományos tárgy is!! 5.-nek.

De fakt nélkül nem megy?

Mmmint ha nem kell neked az a tárgy felvételire, akkor ne vedd fel szerintem faktnak, és ne add le a másikat, ami meg kéne és érdekel..

Ha pl magyar-törire mennél akkor azt tartsd is meg, mert föciből simán leérettségizel 2-esre egyedül is..

2010. aug. 31. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!