SOS albérlet Budapesten. Sürgősen szükségem lenne OLCSÓ albérletre Budapesten. Segítene valaki? Esetleg lány lakótársak?
Rengeteg ajánlatot böngésztem már, de mind drága. Ha találnék magam mellé még 2 vagy 3 lányt, akkor már megfizethető lenne az ár.
Én az Óbudai Egyetemen tanulok, és idén sajnos nem vettek fel kollégiumba, pedig biztosnak tűnt. :( Lányok, van valaki, aki társulna hozzám, hogy együtt menjünk albérletbe? Arra gondoltam, 3-4 lány összefoghatna, és együtt kivennének albérletet. Esetleg én társulnék 3 lányhoz. Nekem jó bárhol, bármelyik kerületben, de a 8. kerületben van a sulim.
nincsmit remélem találsz de azért nézd meg még máshol is hátha van olcsóbb.. :)
Am én fiú vok és 1 év mulva megyek csak egyetemre és szörnyen útálnám az olyan kolit ahol majd vagy 4 másik fiúval lennék összezárva ezért néztem az albérleteket :)
Olyan gáz h a lányok csak a pasijukkal meg másik lányokkal hajlandóak egy albérletben lenni mert szerintem tök lol lenne úgy vegyesen :)
Lányokat jobban bírom mint fiúkat
azért a fiúk se "rosszabbak" a lányoknál, nem igaz h több szemét van
Jah és én is párkapcsolatban vagyok csak nem egy városban leszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!