Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen kollégiumi munkák vannak?

Milyen kollégiumi munkák vannak?

Figyelt kérdés
Kollégumi felvétli papírnál (SZTE) van egy olyan kérdés, hogy milyen kollégiumi munkát vállalnék, és nem igazán tudom, mik ezek, és, hogy oda kötelező-e beírni valamit. A szabá1yzatban csak annyi van, hogy akik kollégiumi munkát végeznek, kedvezményeket kapnak a térítési díjból, szóval onnét sem tudtam meg, mik ezek. Légyszi, segítsetek!
2010. aug. 1. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
például ún. öntevékeny csoport (teaház, filmklub, kórus) tisztségviselője, valamilyen munka szervezője (rendszergazda, gépterem felelőse, kollégiumi újság szerkesztője) és/vagy Diákbizottság tagja, stb. vagy :)
2010. aug. 1. 14:24
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, légyszi, írjatok még, mert semmit nem tudok ezekről. És ezekből kötelező választani a jelentkezéskor? Vagy hogy van ez?
2010. aug. 1. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is várnám még a válaszokat :)

SZTE-re koleszos papír.

Nos meg azt se tudom, hogy ez a korábbi kultúrális, közéleti, sport tevékenység.... mennyi idővel ezelötti fér még bele.

TE hova jelentkezel amúgy? ha szabad megkérdeznem. =)

2010. aug. 1. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azóta ezt megtudtam:

A kollégiumi közösségi munka nincs kategóriánként meghatározva.

Azt kell beírnia, amilyen területen szívesen tevékenykedne a kollégiumban (pl. sportversenyek szervezés, kulturális rendezvények szervezése, koli-bulikon DJ, pályázat írásban való közreműködés, hallgató társak korrepetálása, jó idegennyelv tudás esetén nyelvtanulásban való segítség, színházlátogatás megszervezése, kollégiumi kirándulás szervezésében való részvétel, stb... egyéb, egyéni ötlet).

2010. aug. 2. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Öthalmiba jelentkezek, remélem, felvesznek.
2010. aug. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!