Pesten melyek azok a villamosok amelyeken a legtöbb ellenőr van?
Bliccelj. De utána ne gyere ide sírni bæszd meg, hogy megbüntettek, mi lesz... És ne gyere ide panaszkodni,hogy szétrohadt a busz, paraszt volt a villamosvezető vagy nagy a tömeg.
Megjegyzem, 350 Ft akkor sem kifizethetetlen összeg, ha közmunkából tengődsz.
A BKV nem menhely. Az, hogy nincs penzed, hozza semmi kozunk nincsen.
Ja es en, nem tamogatom a te ingyen utadat - remelem mindig ki fogod fogni az ellenoroket.
Ez már rendesen szánalmas ami itt megy........napjába van vagy 5 ilyen kerdés,hogy megbüntettek mit csináljak/elszaladtam az ellenőrök elől,lehet-e bajom belőle/hogy tudnék bliccelni stb......
Nem is az a baj,hogy szánalmas ingyenélő férgek vagytok,hanem hogy annyi gerinc nincs bennetek,hogy ha mar baj van vállald a felelősséget.....és erre az egeszre még büszkék is vsgytok......
Azért egyáltalán nem kéne általánosítanod, engem eddig még nem kaptak el, de ha el is kapnának, vállalnám érte a felelősséget, mert szabálysértő.
De könyörgöm, ne úgy fogjuk már fel ezt a dolgot mintha a világ legnagyobb bűnténye lenne A pontból B pontba eljutni anélkül, hogy fizetnél érte...
"Azért egyáltalán nem kéne általánosítanod, engem eddig még nem kaptak el,"......hát ez remek!!Örvendezik a lelkem!!!Engedd meg,hogy gratuláljak,hogy ilyen kis ügyes vagy!
"vállalnám érte a felelősséget"....hát hogyne!Kár hogy a kérdesed meg a kommented alapján mar most borítékolható,hogy ez nem így lenne!!
"De könyörgöm, ne úgy fogjuk már fel ezt a dolgot mintha a világ legnagyobb bűnténye lenne A pontból B pontba eljutni anélkül, hogy fizetnél érte"....mert akkor hogy fogjuk fel?!Majd próbáljuk már ki azt,hogy csinálsz egy szolgáltató céget,én meg majd úgy veszem igénybe a szolgáltatásaidat,hogy nem fizetek érte!!Amúgy ezek szerint nem csak egy gerinctelen féreg vagy,hanem még primitív is........
Viccesek itt a kommentek, a hülye ossza a méghülyébbet. Az egyik bliccel mert nem akar fizetni, és ahelyett hogy egyszerűen venne egy vonaljegyet tartaléknak és figyelné az ellenőröket, itt vitatkozik.
A másik meg irigy hogy meg meri ezt csinálni merthogy ő fizet a jegyért. Emberek, ha nem tudtok értelmes választ adni minek írtok ide? Ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!