Mi a véleményetek arról, hogy a BKV-szakszervezetek, teljes bizonytalanságban tarthatnak egy 2 milliós fővárost addig amíg jól esik nekik, teljes mértékben önös érdekből?
Figyelt kérdés
Gondolok a sztrájkra, és az azt megelőző etetésre,pedig szerintem biztosak voltak abban hogy ma sztrájkolni fognak.2010. jan. 12. 09:59
1/35 anonim válasza:
én spec leszarom. az a pénz amivel kiszúrják a szemüket, meg azok a buszok amiket alájuk dugnak...szánalom. sztrájkoljanak csak. ők legalább mernek. és nem dugják homokba a fejüket mint mindenki más akinek csak a szája nagy, de ugyanolyan elégedetlen mindennel, ha nem elégedetlenebb.
2/35 anonim válasza:
Kifizette a család a pénzt a szolgáltatásért, egyáltalán nem volt könnyű, egy kolléganőm egy évig gyűjtötte a pénzt az éves bérletre, úgy tűnik, feleslegesen, nem érdekel, az ő szemüket mivel szúrja ki a vezetőségük, de arról nem mi tehetünk. Akasszák fel azt, aki az ő xar helyzetükről tehet. Nem az utasok tehetnek arról, hogy nekik xar. Mi lenne, ha a bankok zárnának be, és senki nem férne a pénzéhez?
3/35 anonim válasza:
Egyik szemem sír a másik nevet. Azért sírok mert szabit kellett kivennem miattuk. De nevetek is mert élnek ezzel a lehetőséggel és felhívják a figyelmet. Nekünk is ezt kellene tennünk.De sajnos olyan területen dolgozom ahol az a bevett mondat: Örülj hogy van munkád. Ha azt mondanám hogy ma sztrájkolok, úgy kirúgnak mint a huzat. És a kör bezárul.
4/35 A kérdező kommentje:
Konkrétan a "pénz amivel kiszúrják a szemüket" az mennyi szerinted? Napi 6 órában, heti 4X , 138.000.-
2010. jan. 12. 10:20
5/35 anonim válasza:
honnan veszed ezt a napi 6órát és 138k -t?
a legtöbb sofőr túlórázik és hétvégén is dolgozik.
6/35 A kérdező kommentje:
Ez 2008.dec.-i másodállásban.
2010. jan. 12. 10:25
7/35 anonim válasza:
Az utasok türelmét kérik. Csak én emékszem rosszul, hogy az ellenőrök szájából nem ez szokott elhangzani? megértem hogy kevés a pénz, de most ez van, sz@r világban élünk. Mi lenne ha most mindenki elkezdene milliós fizetést követeli? ha nincs, akkor nincs. ha meg nem tetszik váltsanak munkát. És nem is érdekel igazán,mit akarnak,mert senkire nincsenek tekintettel. Akinek nincs autója az "kit érdekel" rúgják ki ha nem tud bemenni dolgozni?! Nagyon jó,hogy ők határozzák meg a napirendünket. Ki kellene rúgni egy tucatot aztán lehetne gondolkodni.
8/35 A kérdező kommentje:
Én is az előző hozzászólóhoz csatlakoznék, valóban ez a helyzet, és ha néhányat jól valagba rúgnának a szakszervezeti vezetők közül, biztos elcsendesednének.
2010. jan. 12. 10:34
9/35 anonim válasza:
Igazuk van!Ti elmennétek buszozni, ilyen körülmények között dolgozni?
10/35 anonim válasza:
Nem a sofőröket kellene szidni emberek, hanem a vezetőséget akik nyúlják a pénzünket. Emlékezzetek a végkielégítésekre. Nem a dolgozó hangya a rossz hanem a felső vezetők, akik benyelik a bérletpénz és élnek mint hal a vízben. A munkások meg olyan körülmények között dolgoznak amit sokan el se tudnak képzelni. Kis büdös sufnibanm várják a hogy megjavítsák a buszukat. Olyan mocsok és gusztustalan az egész kupleráj amit el sem tudunk képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!