Ha megvenném az M63 003-mas mozdonyt, beszállnátok a javításába?
Sziasztok!
Segítenétek? Vasutasokat is kérdezem és még mindenkit.
Lehet megveszem, most vagy pár év múlva.
Köszönöm a szépen.
Azért az nem éppen úgy van, hogy Kis Pista fogja magát és vesz egy mozdonyt, majd felújítja pár pajtással. Nem tudom, de gondolom a MÁV Nosztalgia tulajdona, ők nem hinném, hogy eladnák.. Gondolom működőképes állapotra gondolsz a felújítás alatt.. az simán több tíz (száz?) milliós banzáj is lehet + vételár, ha egyáltalán eladnák. Maga a teljes nagygenerál se kis feladat és utába még az NKHnál le is kell vizsgáztatni. És még megannyi nehézség.
Valami egyesületesdi járhatóbb út lenne, ahol a Füstivel/MÁV nosztalgiával karöltve esetleg lehet valamit kezdeni, ha a részükről is van szándék.
oké, én is úgy akarom mint az M61-eseket.
Már érdeklődtem, de nem adják el, lehet majd pár év múlva lefektetéssel megveszem, ráköltök vagy 40 milliót ,és utána jó lesz.
De nem fogod megvenni, mert múzeumi darab.
És kicsit unalmasak már ezek a mozdonyvásárlós kérdéseid...
Nekem ez az első.
Már van a gyáramba egy mozdony. Szóval nem lenne gond felújítani.
Hat éve volt az index fórumon egy villamosmentő 'mániákus', aki nyitott egy topikot, vicces volt.. a végén dilitopikká lett nyilvánítva. Az ilyen megveszem a mozdonyt dologról az jut eszembe. Megvennéd, ráköltenél 40 millát, de azért kérdezed, hogy pénzel (sic!) be tudna-e szállni a közönség. Azért egy ilyet, még ha komoly is lenne, nem egy gyakorikérdések jelentőségű oldalon kell megszervezni..
Ó a jó kis Villamos Védő Egylet topik..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!