Pénteken, hogyan lesz a MÁV és az Alba Volán menetrend?
MENETRENDI ÉRTESÍTÉS
Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a 2008. május 1-jei és a pünkösdi ünnepek, valamint az ehhez kapcsolódó munkanap áthelyezés időszakában az Alba Volán Zrt. az autóbusz járatait 2008. április 26. – május 14. között az alábbiak szerint közlekedteti:
2008 április 26 szombat: a hét utolsó munkanapja és iskolai előadási napja
április 27. vasárnap: a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap
április 28. hétfő: a hét első munkanapja és iskolai előadási napja
április 29. kedd: munkanap
április 30. szerda: a hét utolsó munkanapja és iskolai előadási napja
május 1. csütörtök: munkaszüneti nap
május 2. péntek: munkaszüneti nap
május 3. szombat: munkaszüneti nap
május 4. vasárnap: a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap
május 5. hétfő: a hét első munkanapja és iskolai előadási napja
május 6. kedd: munkanap
május 7. szerda: munkanap
május 8. csütörtök: munkanap
május 9. péntek: a hét utolsó munkanapja és iskolai előadási napja
május 10. szombat: szabadnap
május 11. vasárnap: munkaszüneti nap
május 12. hétfő a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap
május 13. kedd: a hét első munkanapja és iskolai előadási napja
május 14. szerda: munkanap
Székesfehérvár, 2008. április 23. ALBA VOLÁN Zrt.
Bármennyire meglepő: www.albavolan.hu cím főoldalán találtam...
----------------------------------------
MÁV-Start:
Május 1-jei ünnepi forgalom
A május 1-jei munka ünnepe, valamint az ezzel összefüggő munkanap áthelyezés miatt az alábbiak szerint módosul a menetrend:
Április 25-én (pénteken) munkanapi menetrend
Április 26-án (szombaton) pénteki menetrend
Április 27-én (vasárnap) vasárnapi menetrend
Április 30-án (szerda) pénteki menetrend
Május 1-jén (csütörtök) ünnepnapi menetrend
Május 2-án (péntek) ünnepnapi menetrend
Május 3-án (szombat) ünnepnapi menetrend lesz érvényben.
Május 4-e vasárnaptól már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.
Az ünnepi forgalom kiszolgálása érdekében a várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálására a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon –szükség esetén– több kocsival látja el a vonatokat a kényelmesebb utazás érdekében.
A személyszállító vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján javasolja kedves utasainak a menet- és helyjegyek elővételi megváltását, a pénztárak előtti sorban állás elkerülése miatt. Indulás előtt az ünnepi menetrend változásairól érdemes tájékozódni a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.
MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság
Ezt a kiírást pedig bármennyire furcsa, de a MÁV-Start hivatalos oldalán, a www.mavstart.hu-n találtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!