Hogyan lehetek mozdonyvezető?
Itt nézz szét,vagy érdeklődj.
Egyszerű módon nem lehetsz. Szerintem keresd fel valamelyik gépészeti főnökséget. A BGOK honlap se rossz, csak nagyon ritkán frissítenek, sok tanfolyam fel se kerül rá.
Ezt nézegetheted bátran, itt sincs sokminden. Egy általános regisztrációt megér. Egyszer már majdnem sikerült, orvos körbeszadizott kicsit.
Egyébként nem árt, ha van valami rokonod a cégnél. Szerintem.
A másik nehéz dolog az orvosi alkalmassági. Látás, hallás, PSZICHOLÓGIA, stb. :-)
Én úgy tudom 15 hónap+vizsgák. Ja, és egyáltalán nem könnyű. Fizetést kapsz a tanfolyam ideje alatt.
Úgy tudom most létszámstop van, bár sose lehet tudni. Én 7 éve kopogtatok a cégnél. Sok sikert!
Kérdezd végig őket, tudnak-e valamit tanfolyamokról mostanában. Bár szerintem mindegyik vasutas mást mond :-)
A rokon dolgot meg csak azért írtam, mert eddig mindenhol megkérdezték tőlem, hogy vannak-e. Munkaügyisek is, főnökök is. Más világ...
Énis jelentkeztem és nem jók a tapasztalataim sajnos.
Megmondták az elején hogy előny a vasutas családtag,ami nekem nincs.
Tesztet kellett írnunk,ami egy átlag embernek kínai.Nyilván utánaolvas akit érdekel,de az kevésnek bizonyult sokaknak.
486-jelentkező volt és ha jól tudom 30-emberrel indul a tanfolyam,amit januárra ígértek de még semmi.
Valóban nem könnyű,de szerintem ez a legkevesebb baj ha érdekel.
10hónap elmélet és kétszer3 hónap gyakorlat,nekünk így mondták.
Sok sikert kívánok,de ne áltasd magad!Sajnos nagyon kevés az esély bekerülni:-(
Szia!
Ja, és ha jön egy újabb géppark akkor meg vizsgázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!