Te nem tiltanád be a lassúkat?
Én tőled venném el a jogsit, de örökre. Mentálisan alkalmatlan vagy a vezetésre. Mennyivel is szabad menni városban? 50-el. De indokolt esetben a harmincas tempó is lehet ésszerű. Ha rugalmas és megengedő vagyok, akkor is csak a hatvanat tudom ennek betudni, nem a 80-at.
Leírásod alapján te vagy az aki veszélyes.
Buliba, buliból pedig nem kocsival megyünk. Illetve csak utasként.
1. Nem mindenki bulizás céljából közlekedik az utakon péntek és szombat este sem.
2. Esetleg nem szeretné azt,hogy a postás egyszer csak hozzon egy 30-40 000 Forintos csekket bírságról,mivel nem mindenkinek van erre pénze.
Én annak a híve vagyok,hogy mindenki közlekedjen a megengedett sebességgel,ha teheti,sem lassabban,sem gyorsabban. Kétsávos országúton én sem szeretem azokat,akik hetvennel szüttyögnek. Miattuk sokan hajmeresztő előzéseket hajtanak végre,az tényleg balesetveszélyes. De kilencvennel lehet a legbiztonságosabban,folyamatosan,benzintakarékosan haladni országúton.
Na ez van akkor amikor veszik a jogsit.
Van egy tippem hogy te ilyen vanegyháromtizenhatomjajjdemenővagyokmerbéembévanaseggemalattdekettőértankolok típus vagy.
Eltaláltam? El hát.
Tőled kéne elvenni a jogsit nem attól aki normálisan vezet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!