Ha A2-es jogosítványom van és a vezetendő jármű 35 KW (pont a megengedett) de a 0,2 KW/KG-on kivül esik (25kg-mal), akkor mire számíthatok egy balul elsült igazoltatáskor?
Ez az amivel a rend őrei nem szoktak foglalkozni.
De ha kifogsz egy nagyon kötekedős egyént akkor engedély nélküli gépjárművezetés...
Ha jó matekos a rendőr, és szeret szívózni, akkor onnantól tolod a mocit, a kategória nélküli vezetésért pedig helyszínen max. 35, feljelentés után max. 70 ezer a bírság.
Ha a Hé bevette a leszarom tablettáját, akkor integettek egymásnak és mindenki megy útjára.
Ennyi, nem több...
Szerintem.
Közben valamit nem tiszta: akkor most a mocid 35kW és 150 kg, vagy 35 kW és 200 kg?
Mert 175 kg felett a jó.
igazából 37 kw és 199 kg
de a kw-ot letudjuk vinni úugyebár fojtással..:)
0,2 kw/kg az én értelmezésemben:
0,2 kw / 1 kg
1 kw / 5 kg
10 kw / 50 kg
20 kw / 100 kg
30 kw / 150 kg
35 kw / 175 kg
vagy úgy kellene vennem h:
35 / 199 = 0,1758
H ennek a 0.2 cuccnak az lenne a lényege h a túl nagy nyomatékú motorhoz ne párosuljon kevés tömeg?
"igazából 37 kw és 199 kg
de a kw-ot letudjuk vinni úugyebár fojtással..:)"
Ahogy azt te elképzeled!
:D
Hogy ezt meglépd egyedi forgalombahelyezést kellene csináltatnod, az összes díjjal és papírmunkával. Ha nem teszed, akkor az általános forgalombahelyezési engedélyben szereplő adatokat veszik figyelembe, hiába mondod, hogy "főnök bedugóztam a kipufogót!"
"vagy úgy kellene vennem h:
35 / 199 = 0,1758
H ennek a 0.2 cuccnak az lenne a lényege h a túl nagy nyomatékú motorhoz ne párosuljon kevés tömeg?"
Igen, és esetedben ez pont megvan, csak a teljesítménye túllépi a megengedettet!
Igen, azóta már felvilágosítottak :/
De azért köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!