Mitől kezd el rázni az autó?
Figyelt kérdés
Annyi lenne a probléma, hogy amikor elindulok akkor nincs semmi baj vele, de kb olyan 10km után vagy amikor bemelegszik akkor elkezd rázni az autó eleje. De csak akkor amikor gázt adok neki, ha mene közbe leveszem a gázról a lábam és üresbe rakom akkor nem ráz! Ha álló helyzetben van és akkor adok gázt akkor se ráz, így a motortartó bak jó!
Ma átnéztük a kocsit és a stabilizáló gyűrű rendben van, kormányösszekötő is jó, motortartó bak rendben van!
Gumi nem szövetszakadásos!
Mégis akkor mi oka lehet? Esetleg most ez a nagy meleg miatt adódhat?
2012. jún. 30. 17:41
1/7 anonim válasza:
Elképzelhető, ugyanis a melegben megnő a térfogat.
2/7 A kérdező kommentje:
Énis erre gondoltam, mert amikor még hidegen megy akkor az első 10-15 km-ig semmi problem utánna meg ha gázt adok neki akkor menet közbe elkezd rázni!
2012. jún. 30. 17:49
3/7 anonim válasza:
Mondjuk ez az agytérfogatra nem érvényes. :)
4/7 A kérdező kommentje:
lehetőleg 1 normális válasz had kapjak már! :)
2012. jún. 30. 18:10
5/7 Hunter92 válasza:
Nekem régen volt egy olyan gondom, hogy 120 km/h felett rázott az autó eleje. A gond az volt, hogy szálszakadásos volt az egyik hátsó gumi. Viszont, ha neked akkor kezd el rázni, miután bemelegszik a kocsi, akkor más lehet a gond, csak gondoltam, megosztom a tapasztalatom.
6/7 anonim válasza:
Valamelyik féltengelycsukló.
Nálam is volt hasonló,berázott mint az állat,és alig bírtam kormányozni.
Egy apró szakadás a gumiharangon...
7/7 A kérdező kommentje:
megvan a hiba oka! A szerelő rosszul rakta fel a féltengelycsuklót!
2012. jún. 30. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!