Ha behajtani tilos tábla alatt van 1 kiegészítő tábla "kivéve célforgalom" ez mit jelent pontosan? Meg kell állni valahol azon a területen belül? Mennyi időre?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 12:07
1/7 anonim válasza:
igazolnod kell a rendőrnek milyen célod van ott. pl: ott laksz, vagy árút szállítasz az üzletedbe. a vásárlás és egyéb célú megállás, behajtás tilos. Bünti jár érte. Bár nálunk is kiraknának egy ilyet! mióta elkészült a o-ás iszonyat az átmenő forg az amúgyis szűk utcánkban. :SSSSSS
2/7 anonim válasza:
ahogy a fenti mondja. átmenő forgalom nem közlekedhet rajta (elvileg): aki máshova tart, nem is állna meg az utcában áruátadás/látogatás stb céljából.
3/7 anonim válasza:
Én nagyon régen vizsgáztam, de a behajtani tilos tábla alatt ritkán van kiegészítő tábla. A "Minden jármű behajtása mindkét irányból tilos" (pirosan szegélyezett kör alakú tábla)tábla alá szoktak kirakni kiegészítő táblát.pl. kivétel BKV, vagy célforgalom. Mondjuk, ha a abban az utcában laksz, akkor valahogyan haza kell menned, vagy van az utcában egy üzlet, ahová szállítanak, tehát célja van, amiért használná az utcát. Aztán lehet, hogy rosszul tudom.
4/7 anonim válasza:
A behajtani tilos tábla egyáltalán nem engedélyez abból az irányból behajtást mivel pld egyirányú utca.
5/7 anonim válasza:
szerintem a mindkét irányból behajtani tilos táblára gondolt a kérdező...én legalábbis arra gondoltam, amikor leírtam a választ:)
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 25. 18:39
7/7 A kérdező kommentje:
2 irányú utcáról van szó.
2010. júl. 28. 05:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!