Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szélvédő cserekor ha a régi...

Discovery00 kérdése:

Szélvédő cserekor ha a régi szélvédőben benne van a gravírozás és az újba nem rakják bele az baj?

Figyelt kérdés

2014. jan. 9. 15:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Lemaradt,h bele van gravírozva az alvázszám :) Szóval szükséges ott lennie?
2014. jan. 9. 16:00
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Törd ki aztán hordd magaddal az ülés alatt.
2014. jan. 9. 16:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Kössz az ötletet... oltári a humorod, ezt tanítják vagy veled született tehetség? :D
2014. jan. 9. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező! Mielőtt jár a szád és lepocskolod a segitő válaszolót számolj el 3-ig. Talán azt gondolod hülyeséget mond??
2014. jan. 9. 17:30
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Az az igazság amikor a pályamatricás üveg is kitört az éves matricával ,a szélvédő azon darabját körbevágták üvegvágóval , és ha nem is az ülés alá ,hanem a a szélvédő mögé tették, és igy az ellenörnek el kellett fogadnia.
2014. jan. 9. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem szükséges hogy benne legyen. Ellenőrzéskor, vagy vizsgán az alvázba beütött számot nézik, nem a szélvédőn, vagy mögötte lévőt.
2014. jan. 9. 18:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ha normálisan felteszek egy kérdést lehet rá normálisan is válaszolni. Aki utoljára válaszolt az tudott rendesen válaszolni más meg valahogyan nem!?
2014. jan. 9. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Most mi nem volt neked rajta normális?

Én úgy jártam céges autóval, mert a főnök szart rá.

Rendőrök is elővettek miatta, de mikor elővettem az ülés alól akkor elengedtek.

2014. jan. 9. 18:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek én értettem félre, de kicsit furán volt megfogalmazva, ami számomra kicsit olyannak tűnt mintha ki akarna röhögni,h ilyet kérdezek. Sok ilyen ember van itt akik viccesnek gondolják magukat. Sajnálom. :(
2014. jan. 9. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:

A szélvédő gravírozása egy önkéntes dolog, az autólopásokat és a lopott alkatrészek eladását hivatott megnehezíteni. Kétlem, hogy a teljes alvázszámot bele gravírozták volna a szélvédőbe, mert legtöbbször a rendszámot, vagy egy több számból álló nyilvántartási számot szoktak bele gravírozni az üvegekbe. Amit ha akarsz az első áruházi parkolóban pótoltathatod.

De ugye gravírozáson nem a regisztrációs matricát érted, mert legtöbbször az szokott gondot okozni szélvédő cserénél.

[link]

Ámbár az okmányirodában azt is pótolják 1500 Ft ellenében.

2014. jan. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!