Melyik metró állomáson található igazolványkép készítő gép?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudja az írjon légysziii!!!2009. nov. 22. 20:08
1/7 anonim válasza:
Újpest-központ
Dózsa György út
Árpád híd
Keleti pályaudvar
Déli
Határ út
Lehel tér
stb.
Szinte mindegyiken van, inkább azokat kéne összegyűjteni, ahol nincs, mert abból kevesebb van.
2/7 A kérdező kommentje:
És a Ferenckőrúton van?
2009. nov. 22. 20:16
5/7 anonim válasza:
Én a Batyin csináltattam. Ott nagyon kulturált a "doboz".
7/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy megosszam a tapasztalatomat: Az Astoriára mentem, azt volt kiírva, hogy igazolványkép 800-900 ft. Bedobtam 800-Ft-ot, mivel azt írta hogy 4 db kép készítése annyi. Nah hát mivel nem ültem még ilyenbe, és nem tűnt fel semmi furcsa, hát végig csináltam a lépéseket.. És végül kiadott egy porté képet!!!Hát gondoltam fasza.. Újra az egészet.. Bedobtam immár 900-Ft-ot és azt írta ki a gép, hogy ennyiért már 6-ot kapok, Nah újra végig viszem a folyamatot.. Nem adott ki semmit!!! Állunk ott a tesómmal, nézzük egymást... Még jó h neki eszébe jutott, hogy hátha felakadt a kép, ott is volt de 4 db!!! nem 6, ahogy írta... Na ennyi a sztori:D
2009. nov. 23. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!